Projecten                        
         
    Van Es Events geeft hieronder enkele voorbeelden van succesvolle evenementen die onder de regie door Van Es Events zijn organiseerd  
                                         
                             
                           
         
 
     
       

Koningsdag

Wat een feest weer geweest op Koningsdag in Rotterdam Charlois tijdens het 23ste Blommenfesteijn, Het bleef lang spannend mbt de weersverwachtingen maar gelukkig werd het in de middag helemaal goed en nog gezelliger. Graag wil ik een ieder hiervoor bedanken die hebben meegewerkt aan het succes. Dus kraamhouders, bezoekers, artiesten en vooral ALLE vrijwilligers van Stichting Blommenfesteijn. Ook Danny Havelaar natuurlijk voor de bijgaande foto's, schitterend. ALLE BEDANKT !!

 

 

 

   
       

Renovatie Maastunnel

21 april in opdracht van Gemeente Rotterdam met betrekking tot renovatie Maastunnel catering verzorgt in voormalige garage aan de zuidzijde. Van 23.00 - 01.00 uur werden ongeveer 55 personen welke bezig waren met Mock-up voorzien van drinken en warme hap.

 

 

 

   
                                             
 
               
       

Valentijnsdag bij de Maastunnel

Dinsdag 14 februari .. een dag om nooit meer te vergeten. Prachtige en grote opdracht van Gemeente Rotterdam voor het faciliteren van Maastunnel 75 jaar voor van Es Events, Om 03.30 uur begon de dag en omstreeks 22.00 uur waren we klaar. Moe maar zeer voldaan. Vele complimenten ontvangen voor mij en het personeel op deze dag..

 

 

 

   
                                             
       

Charloisse Kerstfair 2016

Op 17 en 18 december 2016 vond de Charloisse Kerstfair plaats. Ook dit jaar weer volledig overdekt zodat het zelfs op de koudste dagen een leuk dagje uit is. Dit jaar hadden we gelukkig niet zo veel last van de kou en waren alle warme dranken dan ook meer voor de lekker. Samen met een groot aantal kramen, optredens van meerdere artiesten en natuurlijk de trouwe bezoekers hebben we er weer een mooie 2 dagen van weten te maken.

 

 

 

   
                              
       

Intocht Sint weer een groot succes

Op zaterdag 19 november was de Intocht van Sint Nicolaas en zijn Pieten in Rotterdam Charlois.
Wat wind, wel droog en zonnetje is alles perfect verlopen. Na een drukke en gezellige aankomst aan het Charloisse Hoofd, werden daarna nog bezoeken gebracht aan winkelstrip Wolphaertsbocht, bij de Nettomarkt aan de Pleinweg, Vitaal Pendrecht in Pendrecht, bij Gebiedskantoor aan de Zuiderparkweg ivm Sint voor ieder Kind en tenslotte bij OZC aan de Enk in Vreewijk.  Overal heel druk en goed verlopen.

 

 

 

   
                               
       

Open Podium Wereldhaven 3 en 4 september 2016

Wat een leuk weekend. Zeer geslaagd evenement bij het Charloisse Hoofd met het Open Podium. Voor de 1e keer op ,,ZUID'' met dank aan Gemeente Rotterdam, project renovatie Maastunnel. Volgend jaar weer en dan ons nog meer op de kaart zetten hiermee.

 

 

 

   
                               
       

Jaarlijks buurtfeest Steinen/Kampen

Op zaterdag 27 augustus werd weer het jaarlijkse buurtfeest Steinen/Kampen gehouden.
Van Es Events was gevraagd voor ondersteuning in  organisatie en het leveren van artiesten en meubilair.

Prachtig weer zorgde voor een gezellige sfeer bij de optredens van Shantykoor de Hoeksche Waard,
Monique & Co.

Ook MBV Neptunus waren aanwezig.  Onder het genot van poffertjes en Popcorn werd het een gezellige middag.

 

 

 

   
               
       

Nazomer Festival 2016

Op zaterdag 20 augustus jl vond voor de 3e maal het Nazomer Festival Charlois plaats.

Samen met Stichting Blommenfesteijn werd dit weer ondersteund in de gehele organisatie door van Es Events.
Gelukkig werkte de weergoden dit jaar erg mee en was het heerlijk weer. Muziek en sfeer was heel goed te noemen en de bezoekers waren tevreden.

Onze dank ook weer aan de diverse sponsoren en de Gebiedscommissie Charlois welke dit evenement financieel hebben ondersteund.

 

 

   
                               
       

Global Valley

Op 13,14 en 15 augustus werd het evenement Global Valley gehouden op het terrein van HC Rotterdam.

Van Es Events werd ingehuurd voor de levering van diverse materialen en goederen. Door onze vele ervaringen met verschillende soorten evenementen zijn wij van Van Es Events ook nauw betrokken geweest bij adviesgeving en begeleiding.

Zo werd het event gedurende 3 dagen druk bezocht en is het een groot succes.

   
               
       

BBQ Gemeente Rotterdam

Op donderdag 30 juni werd er door van Es Events een uitgebreide BBQ gehouden voor projectmedewerkers van de renovatie Maastunnel.


Van 16.00 – 20.00 uur werd op aan de zuidzijde van deze Maastunnel nabij het ventilatiegebouw de bijeenkomst gehouden.  Met een leuke inrichting met o.a. tapwagen, meubilair, tenten en gezellige muziek met een optreden van zangeres Monique was het zeer geslaagd.


Ook de opdrachtgever was zeer tevreden over de uitvoering van deze opdracht. Bijgaand enige foto’s welke gemaakt zijn door Danny Havelaar.

   
         
       

Bijeenkomst kinderboerderij De Molenwei

In opdracht van SOFTS was van Es Events gevraagd voor facilitaire ondersteuning van een pilot bijeenkomst mbt zonnen energie bij kinderboerderij De Molenwei in Rotterdam.


Hier werden o.a afspraken getekend voor het leveren van zuinige energie op deze locatie. Wij waren gevraagd voor het verzorgen van geluid, tenten, podium, meubilair en catering met koffie, thee, luxe broodjes en de bubbels op het einde.


Ook hier was opdrachtgever weer tevreden over de uitvoering . Bijgaande foto’s verzorgd door Danny Havelaar.

   
               
       

De Zuiderparkdagen 2016

Dit jaarlijkse evenement werd voor de 21ste keer gehouden op 11 en 12 juni in het Zuiderpark nabij de Kromme Zandweg. De weergoden zorgde voor een moeilijk start op de zaterdag. Gelukkig knapte het in de middag op.  De kraamhouders, beide dagen ongeveer 90 stuks zorgde weer voor een leuke variatie van aanbod.  Dit jaar waren er ook weer volop attracties aanwezig waar gebruik van kon worden gemaakt. Pony rijden, draaimolen, springkussen, eendjes, schminken en natuurlijk MBV Neptunus met zijn bootjes.  En natuurlijk een gezellig terras bij het podium waar weer 2 dagen vele artiesten optraden olv DJ Hansie en zijn cornuiten tbv het Sophia kinderziekenhuis.  Kunnen wederom terug kijken op een geslaagd weekend.

   
               
       

Zomermarkt Charloisse Winkeliers Vereniging

Zaterdag 4 juni in opdracht van de C.W.V. een zomermarkt georganiseerd. Een gezellige markt met ongeveer 70 kramen met nieuw en 2e hands. Verder waren er diverse kinderattracties en activiteiten die goed werden bezocht. Natuurlijk ontbrak ook de muziek dit jaar niet. DJ Hansie en Monique & Co verzorgde weer een muzikale middag met diverse artiesten, mede in het kader van het Sophia kinderziekenhuis.et Het weer werkte gelukkig ook weer mee deze dag en een ieder kan terug kijken op een geslaagde dag. Hopelijk weer in 2017.

   
               
       

Koningsdag 27 april 2016

In opdracht van Stichting Blommenfesteijn weer
regie en productie gedaan van het 22ste Blommenfesteijn tijdens Koningsdag 2016.

Ondanks het mindere weer tijdens de opbouw en op Koningsdag, toch weer een groot succes geworden.  De kramen, attracties, de vele optredens en sfeer was goed.

Hoogte punten waren natuurlijk de optredens van o.a. Wolter Kroes en John West en het bezoek van Burgemeester Aboutaleb.

Ook dank aan de vele vrijwilligers van Stichting Blommenfesteijn en de sponsoren, welke het mede mogelijk maken om van dit evenement zou uit te bouwen en te laten zijn wat het is.
Van Es Events is ook trots hierbij aan grote mate bij te dragen.

   
               
       

Kerstfair 2015

Op 19 en 20 december 2015 vond de Charloisse Kerstfair plaats. Dit jaar was met succes gekozen om alles, dus ook de kramen te overdekken met tenten.
Buiten leek het wel voorjaar maar binnen was alles in de sfeer van Kerst.
Leuke gevarieerde kramen, een goed muziek programma met Monique & Co en Raoul Wijsma zorgde voor de gezelligheid. Ook de hilarische Bingo was een groot succes en vele bezoekers gingen met mooie prijzen en attenties naar huis. Ook wij als organisatie en de vrijwilligers hadden het prima naar ons zin. Onze dank gaat dan ook nog uit naar de vele sponsoren, Gebiedscommissie Charlois en de vrijwilligers die deze Kerstfair weer tot een succes hebben gemaakt.

   
               
       

Sinterklaas optocht weer druk bezocht

Op zaterdag 21 november vond de traditionele intocht van Sint Nicolaas plaats aan het Charloisse Hoofd in Rotterdam Charlois.
Stichting Blommenfesteijn en van Es Events waren de organisatoren van deze intocht. Onder goede en zonnige omstandigheden kwam de Sint met zijn Pieten aan met de boot.
Ongeveer 400 kinderen en ouders stonden aan de kade te zingen olv DJ Hansie en Roel Pot. Na welkom door de Gebiedsvoorzitter Charlois Ronald Tol konden de kinderen bij Sint komen.
Na ongeveer 30 minuten werd er met een dubbeldekker een tochtje langs enige plekken in Charlois gegaan.  De Winkelstrip aan de Wolphaertsbocht, Nettomarkt aan de Pleinweg, Nancy Zeelenberg bij het Amelandseplein en tenslotte een afsluiting in het kader SINT VOOR ELK KIND bij Brasserie Champs Elysees.

De hele tour en dag werd zeer druk bezocht en was zeer geslaagd. Sponsoren, vrijwilligers en ieder die heeft meegwerkt aan deze dag : hartelijke dank.  De foto’s zijn aangeboden door Danny Havelaar.
   
               
       

20 jaar MSR Verhuur

Op zaterdag 7 november vierde MSR Verhuur het 20 jarig bestaan en de eigenaar Hans van Zwieteren zijn 60ste verjaardag.
Dit werd gevierd bij hun op het bedrijf.  VAN ES EVENTS was gevraagd om de gehele feestavond te organiseren.  Van licht en geluid, gehele inrichting, catering etc.
Het werd een zeer geslaagd feest met ongeveer 250 genodigden. De muziek werd verzorgt door Ed van Katwijk, Big Funband, Marc Benz en Blood Sweat & Kiers extended.
We kunnen terug kijken op een zeer succesvolle samenwerking met alle partijen en opdrachtgever.

   
               
       

Buffet voor Rotterdamse gemeente

Op woensdag 4 november werd er een buffet verzorgd voor de Gemeente Rotterdam in Het Nieuwe Instituut. Ook drankjes en verdere aankleding was aanwezig. De opdrachtgever was zeer tevreden.
Met grote dank aan Danny Hoogendijk en Marjolein Bravenboer voor de goede verzorging en hulp,

   
               
       

Gezellige buurtdagen

Foto's van het Wereld op Zuid Buurtfeest BOZ

   
               
       

Infomarkt Metroplein bij Zuidplein

Op zaterdag 5 september werd er een infomarkt gehouden op het plein bij de Walk of Fame.
Onder de dreigende wolken en af en toe wat regen werd het voor organisatie, deelnemers en bezoekers toch een geslaagde dag.

Vele mensen bezochten de diverse tenten van de deelnemers aan deze infomarkt, zoals Dock, Gebiedscommissie, BAM e.a.
Ook de kinderelementen op deze dag, springkussen, schminken en het versieren van cupcake’s waren een succes.

   
               
       

Jazz in Charlois 2015

Na een gedegen voorbereiding werd op 4 en 5 juli jl het 10e Jazz in Charlois georganiseerd. Van Es Events en Stichting Blommenfesteijn hebben er weer een prima evenement van gemaakt. Op zaterdagavond 4 juli een sfeervol optreden van de Bigband Enterprise uit Dordrecht. Het weer op het veld nabij het podium was top aan de Charloisse kerksingel en de vele bezoekers konden genieten van de band. Zondag 5 juli was het weer helaas een spelbreker tijdens het 3e optreden van deze dag. Ivm met de TOUR DE FRANCE waren wij ook moeilijk bereikbaar voor de vele bezoekers. Gelukkig was het slot optreden van deze dag bijzonder geslaagd en zonnig. Dank aan alle sponsoren en vrijwilligers voor het doen slagwen van dit sfeervolle evenement.

   
               
       

Zuiderparkdagen 2015

Op 13 en 14 juni vonden de 20ste Zuiderparkdagen plaats op het sfeervolle gedeelte van het Zuiderpark nabij de Kromme zandweg. De gehele organisatie is in handen van ,,van Es Events’’.
De vele kramen waren bezet met braderie, eten en natuurlijk een 2e hands gedeelte. Ook het muziekprogramma op beide dagen zat vol met vele artiesten, welke in het kader van Sophia Kinderziekenhuis optraden dit weekend.
Dit was goed geregeld door DJ Hansie, Monique en John van Beers.  Ook de vele kinderattracties en activiteiten werden goed bezocht.  Dit jaar stonden er promotie tenten van Gemeente Rotterdam, Waterbedrijf Hollandse Delta en een zeer fleurige tent van Brasserie Koriander. 
Deze Zuiderparkdagen werden goed bezocht en ook het terras bij het podium was het 2 dagen feest.
Alle begunstigers en sponsoren bedankt.

   
               
        Woonstad 10 juni 2015

In opdracht van Woonstad Rotterdam tenten neergezet en de catering verzorgt.
Hier start nieuwbouw van 21 huurwoningen wat eind 2015 klaar moet zijn.
   
               
       

Facilitair Bruiloft 9 juni 2015

Op deze bijzondere dag voor het bruidspaar heeft Van Es Events de tuin volledig in de juiste stijl aangekleed.

   
               
       

Voorjaarsbraderie-Zomermarkt Juni 2015
Charloisse Winkeliersvereniging

Op deze dag werd de jaarlijkse Voorjaarsbraderie gehouden van de Charloisse Winkeliers Vereniging. Van Es Events was voor de 1e maal benaderd om de gehele organisatie te regelen.

Na een aarzelend begin tijdens de voorbereidingen en de kraamverhuur werd het toch een groot succes. Met meer dan 75 kramen, vele muziek optredens, attracties en activiteiten en het gezellige terras was het bijzonder geslaagd.

De Charloisse Winkeliersverenging was zeer content op deze zeer zonnige dag,  Er werd al geopperd over volgend jaar : 4 juni 2016 !!  Hopelijk dan ook weer met van Es Events.

   
               
       

Tentoonstelling workshop Pleinweg

Op woensdag 27 mei werd er een tentoonstelling gehouden door Gemeente Rotterdam aan de Pleinweg 4a.  Deze tentoonstelling was naar aanleiding van de eerder gehouden workshops over het gebied Pleinweg.

Van Es Events was wederom gevraagd om dit te faciliteren deze dag. Vele mensen konden genieten van de ideeën, koffie en Italiaans ijsje, wat werd aangeboden aan de belangstellenden. De dag werd afgesloten met een kleine opsomming van de ideeën en een hapje en drankje.

   
               
       

Nationaal Programma Rotterdam Zuid

Het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) is een gezamenlijk programma waarin  rijksoverheid, gemeente Rotterdam, onderwijs- en zorginstellingen, woningcorporaties en bedrijfsleven de handen ineen hebben geslagen. Samen werken zij aan een nieuw en beter perspectief voor Rotterdam Zuid.

Op donderdag 23 april 2015 was van Es Events gevraagd om met catering een bijeenkomst te faciliteren bij Gemeente Rotterdam, NPRZ. Het betrof een een afscheidreceptie van een gewaarderde medewerker. Zeer geanimeerd en de klant was uitermate tevreden over de levering en kwaliteit catering. Weer een nieuwe tevreden klant voor van Es Events.

   
               
       

16 april workshop Pleinweg

Gemeente Rotterdam organiseerde afgelopen donderdag 16 april de 5e Workshop Pleinweg.
Van Es Events was wederom gevraagd om de catering te verzorgen op deze middag.

Deze middag stond in het teken van plannen en ideeen voor het gebied rondom de Pleinweg.
Deze laatste workshop was goed bezocht.
Op 27 mei volgt er een tentoonstelling over de vijf gehouden workshops.

   
               
        15 april 2015 Speelstad Rotterdam

In opdracht van de Stichting IkZitopZuid een bijeenkomst bij de toekomstige Speelstad Rotterdam verzorgt met diverse Facilitair en Catering levering. Was bijzonder geslaagd, dit mede door presentatie van dhr. Henny v.d. Most, eigenaar van Speelstad.

De Stichting IZOZ bevorderd alle mogelijke activiteiten en stimulering van ondernemers voor Rotterdam Zuid.
   
               
        25 en 26 oktober Woonstad Rotterdam

Op verzoek van Woonstad Rotterdam was VAN ES EVENTS gevraagd om een bijeenkomst te faciliteren. Er moesten tenten komen met vloer, verlichting en verwarming.
Ook meubilair en catering moest geregeld worden. De bijeenkomst betrof het bezoek aan de modelwoning in het Margrietflat in Rotterdam Prinsenland.
In 2 dagen kwamen er ongeveer 400 belangstellende de woning bezoeken en het verkrijgen van verdere informatie.
   
               
        Charloisse Kerstfair 2013

Op zaterdag 21 en zondag 22 december 2013 werd weer voor de 10e maal de Charloisse Kerstfair georganiseerd. Ook dit jaar waren de weergoden ons niet goed gestemd door de vele regenval.
Met 40 kramen, straatartiesten, muziek en verdere feestelijk aankleding zag het er wel goed en gezellig uit. Alleen door de regen werd het veld rondom de Oude kerk wel op de proef gesteld.
Volgend jaar weer op straat is de verwachting!
Bijgaand enige foto’s van dit evenement welke georganiseerd werd door Stichting Blommenfesteijn en van Es Events.
   
               
        Sinterklaas DEHMusschen 2013

Zaterdag 30 november 2013 groot feest bij DEHMusschen. Sint Nicolaas en zijn Pieten kwamen op visite bij de jongste voetballers bij DEHMusschen aan de Oldegaarde.
De kantine was heel feestelijk versierd. Terwijl Sint nog was opgesloten in een kleedkamer en de brandweer was gebeld (spel) was er een animatie bezig voor de kinderen door Clown Kortini.
Zeer geslaagde middag welke mede door van Es Events was ondersteund. Met dank aan de vele vrijwilligers bij deze voetbal vereniging DEHMusschen.
   
               
        GIRLS IN THE CITY 2013

Op zondag 10 november werd er in Ahoy R’dam voor de 1e maal de ,,meidenbeurs’’ Girls in the City georganiseerd. Opgezet door buro Rocis voor de doelgroep meisjes van 13 t/m 23 jaar. Informatie, uitleg, workshop en demonstraties waren er te zien op deze dag. Van Es Events was benaderd en gevraagd om facilitaire materialen en goederen aan te leveren voor deze beurs.

Dus ook in ondersteuning: VAN ES EVENTS
   
               
        KVO Beijerlandselaan

Op zaterdag 12 oktober 2013 vond er een bijeenkomst plaats op de Winkelboulevard Zuid i.v.m. de uitreiking van een stoeptegel met de
2e ster Keurmerk Veilig Ondernemen.
Op het pleintje aan Beijerlandselaan te hoogte van AH werd deze bijeenkomst gehouden. Van Es Events was door Perron 14 en DG Feijenoord gevraagd om het facilitaire gedeelte om zich te nemen.
Het werd een zeer geslaagde bijeenkomst.
De stoeptegel met de 2e ster werd geplaatst door Burgemeester Aboutaleb.
   
               
        Kelnerrace Delft

Op zondag 1 september werd voor de 17e maal de Kelnerrace Delft georganiseerd en vond plaats op de Beestenmarkt.
16 horecateams deden aan deze race mee welke bol stond van humor en behendigheid. Gelukkig was er geen regen en konden de wedstrijden soepel doorgaan.
Schrobbeler was een van de sponsoren aan dit evenement en Arjan van Es was tevens als jurylid gevraagd voor een deskundige kijk om de diverse categorieën te beoordelen met 3 andere juryleden.
   
               
        BBQ Woonstad Jong

Donderdag 15 augustus werd er in opdracht van Woonstad Rotterdam een BBQ gehouden op het kantoor in Rotterdam Zuid.
Een bijeenkomst van Woonstad Jong vond daar plaats. Met een uitgebreide BBQ en onder het genot van een drankje werd het zeer gezellige bijeenkomst. Van Es Events was gevraagd om deze BBQ te organiseren en te faciliteren.
   
               
        Iftar 2013

Op Vrijdag 12 juli werd de 1001 Iftar 2013 gehouden aan de Beijerlandselaan.
In opdracht van Deelgemeente Feijenoord en Ondernemersstichting Winkelboulevard Zuid was van Es Events facilitair hierbij betrokken.

Voor ongeveer 300 bezoekers en 400 maaltijden werden er tenten geplaatst, een groot podium, containers voor het afval en natuurlijk de banken en tafels. Ook de kooktoestellen werden door van Es Events aangeleverd. Van 20.00 tot 22.00 uur was het voorprogramma en omstreeks 22.08 uur werd de Ramadan opengebroken.
Hierna konden de vele bezoekers gaan eten. Het was zeer geslaagde en druk bezochte gratis Iftar.
   
               
       

Jazz in Charlois 2013

In het weekend van 6 & 7 juli was er weer als vanouds het Jazz in Charlois, voorafgaand aan North Sea Jazz festival. Als vast onderdeel van North Sea Round Town was de Charloisse Kerksingel weer geheel omgetoverd tot een prachtige Jazz locatie. Met tal van artiesten en als hoofdact Joke Bruijs met trio Frits Landesbergen.
Van Es Events had de regie en productie. Het gehele weekend werd dit evenement zeer druk bezocht onder stralende weersomstandigheden.

Voor meer foto's kijk op de site van
Stichting Blommenfesteijn











   
               
               
        Ondernemersontbijt Rotterdam

Op woensdag 26 juni werd het Ondernemers Ontbijt Rotterdam gehouden bij De Wereld Op Zuid, een school aan de Schere in Rotterdam Zuidwijk.
Van Es Events was gevraagd om samen met de school dit ontbijt te organiseren. Het resultaat mocht er wezen. De sporthal was omgetoverd tot een heus restaurant voor 300 gasten waaronder de Burgemeester en Wethouders van Rotterdam.
De hal bij de ingang was ook ingericht voor een 1ste ontvangst met koffie of thee.
Vrijwilligers, leerkrachten, ouders werden perfect aangestuurd door oa. Niels Kooijman om van dit ontbijt een groot succes te maken.
Ook van Es Events heeft van diverse kanten complimenten ontvangen.



   
               
        50 jarig bestaan Deelgemeente IJsselmonde

Op zaterdag 22 juni 2013 werd er aan de Kerstendijk een feest georganiseerd i.v.m. 50 jarig bestaan van DG IJsselmonde.
Van Es Events was door Colour My Event gevraagd om voor kramen op de braderie en attracties te zorgen. Helaas werkte het weer deze dag niet echt mee waardoor de belangstelling iets wat tegenviel. Het evenement was verder goed geslaagd.
   
               
        Golfdag
Advocatenkantoor v/d Herik & Verhulst


Op donderdag 20 juni vond weer de jaarlijkse golf dag plaats bij Golfbaan Rhoon. Traditie is dan ook dat Schrobbeler ter plaatse is ter promotie en glaasje uit te delen aan de belangstellende deelnemers.
Het was een zeer geslaagde bijeenkomst waarbij van Es Events Schrobbeler vertegenwoordigde
   
               
        Zuiderparkdagen 2013

In het weekend van 8 en 9 juni 2013 waren er weer de Zuiderparkdagen. Als vanouds weer gehouden in het Zuiderpark, in Rotterdam - Charlois.
Op deze sfeervolle locatie nabij De Molen en landhuis de Oliphant waren het weer twee succesvolle dagen. Met veel sport en spel, kinderattrakties en optredens van artiesten. Met rondom de braderie van circa 140 kramen was het weer een geslaagd familie evenement.

   
               
        19e Blommenfesteijn

Afgelopen Koninginnedag werd het 19e Blommenfesteijn gehouden. De laatste Koninginnedag, welke georganiseerd door Stichting Blommenfesteijn en van Es Events, werd weer een groot succes.

Alle kramen (120 stuks) waren verhuurd, de kinderactiviteiten en attracties waren een groot succes. De kindervrijmarkt was geheel gevuld met enthousiaste kinderen.
Deze kregen van de RABOBANK nog een presentje aangeboden door ons. Het muziek programma was een groot feest met medewerking van o.a. Hans Somers, Judith Peters, Eydie & Companie, Jan en Astrid en natuurlijk DJANGO WAGNER.

Al met al een zeer geslaagd evenement, zie ook de bijgaande foto’s en nu op naar de 1e Koningsdag op zaterdag 26 april 2014. Ook dit wordt een feest, mede door ons jubileum : Het 20ste Blommenfesteijn.

   
               
        CD Release Eydie & Company

Op vrijdag 15 maart vond een CD release plaats van de band Eydie & Company ,, You Need a Great Big Woman’’ bij de Heeren van Charlois.
Een zeer geslaagde en feestelijke avond welke door van Es Events was georganiseerd.
Ook de productie en verdere begeleiding van het tot stand brengen van de CD werd door van Es Events geregeld.Met dank aan Janco Versluis van ABC-bv, Heeren van Charlois en natuurlijk Eydie & Company.
   
               
        9e Charloisse kerstmarkt.

Op zaterdag 22 december werd de traditionele Charloisse kerstmarkt gehouden. Met ongeveer 70 kramen, diverse straatartiesten en muziek was dit evenement goed gevuld.
De vrijwilligers van Stichting Blommenfesteijn en van Es Events zorgde voor een sfeervolle verlichting en gezelligheid. De enige, maar langdurige wolk boven deze dag was de regen.
De gehele bleef het regen en dat was zonde. Leuke kramen met enthousiaste kraamhouders hielden de moet erin.
De straatartiesten zorgde voor vertier en de muziek deed de rest. Ook was het warm en gezellig in de Schrobbeler Apres Ski Tent.

Voor meer foto's:
www.stichtingblommenfesteijn.nl/kerstmarkt. Tot de volgende editie : zaterdag 21 december 2013.
   
               
        Onderwater Ontbijt Maastunnel

Woensdag 19 december mag in de analen van Charlois 550 worden bijgeschreven als een bijzondere dag. 160 vrijwilligers, Charloisers, ondernemers en toevallige passanten genoten van het allereerste onderwater kerst ontbijt ter wereld.
Van Es Events, CH550 en de vrijwilligers van de stichting Blommenfesteijn toverden de voetgangersbuis van de Maastunnel om in een heus 'goedemorgen Charlois restaurant'.
De media was met groot materieel uitgerukt om verslag te doen van deze voorlaatste manifestatatie in het kader van Charlois 550.

Er werd gegeten, gelachen, gepraat ja zelfs gezongen in de Maastunnel. En ze waren er allemaal. Van trambestuurder tot dagelijks bestuurder, van voedselbank tot Rabobank, van het meisje dat in 1942 als eerste door de tunnel liep tot het jochie van de Heijplaat van nu, van de weekmarkt tot de Nettomarkt en van ambtenaar tot politie. Onder de regie van Van Es Evenst weer project van klasse.
   
               
        Straatfeest december 2012

Op woensdag 12 december vond er in Rozenburg een Straat Kerstfeest plaats wat door bewoners en Opzoomer Mee werd ondersteund en geregeld.
Van Es Evenst was gevraagd om het totale facilitaire gedeelte te organiseren.
Muziek, tenten, verwarming en inrichting
en natuurlijk de koek en zopie.
Het was een zeer geslaagd evenement rondom de Kerstboom, ondanks het koude weer.
   
               
        Bonn en Mees Drijvende Bokken 125 jaar

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2012 vond in het zeer sfeervolle Wereldmuseum de receptie met 300 genodigen plaats.
Tijdens de feestavond op zaterdag was er een viergangen diner, 160 gasten hadden een smaakvol diner ter gelegenheid van het 125 jarige bestaan van Bonn en Mees Drijvende Bokken B.V.
Het werden 2 gedenkwaardige avonden die volgens een ieder meer dan geslaagd waren. Vrijdag de receptie met klanten, relaties en andere genodigden.
Mooie speeches en de presentatie van het jubileumboek met DVD waren op deze avond een van de hoogtepunten. Zaterdag stond in het teken van de gastheer, Peter Leenheer.

Ook weer met een diner en op deze avond vele optredens van vele artiesten zoals De Lakeien, De Dames Danzi, Hornpower, Eydie & Company en Wolter Kroes. Het werd het een spetterende avond. In opdracht van Bonn en Mees Drijvende Bokken B.V lag de gehele organisatie in handen van Van Es Events.
   
               
       

Personeelsfeest
Bonn & Mees drijvende bokken.


Op zaterdag 6 oktober 2012 was er feestdag voor het personeel van Bonn & Mees drijvende bokken i.v.m. het 125 jarig bestaan.

Het eerste gedeelte bestond uit een gezellig bezoek aan Diergaarde Blijdorp met een feestelijk en smakelijke lunch en natuurlijk een bezoek aan de dieren in dit ook ''oer-Rotterdamse'' bedrijf.
Hierna werd er een borrel aangeboden bij Ketelbinkie om vervolgens naar Kantine Walhalla te gaan voor de feestavond met uitgebreid diner.

Met een gevarieerd entertainment programma, waaronder een voorstelling van het succesvolle Rotterdams cabarettrio de Tunes en met een optreden van zanger Dirk Jan Deelen werd deze dag in stijl afgesloten.
Na afloop van deze geslaagde dag kreeg alle medewerkers een goodiebag met vele cadeau's.

Van Es Events was gevraagd voor de ondersteuning en levering materialen, goederen en entertainment.


   
               
       

Fit Festival 2012

Op zaterdag 22 september, een dag die regenachtig begon maar in de loop van dag begon de zon te schijnen. Hospital 2 go, het Fit Festival 2012 was een groot succes mede dankzij het weer, de bezoekers (jong en oud) en iedereen van de organisatie die zijn steentje had bijgedragen. Vanaf 9.00 tot 17.00 uur konden mensen bij metrostation Slinge hun gezondheid laten checken.
Of het nu je ogen, hart of bloedsuiker was, iedereen kon ze ,,apk’’ laten keuren. Op het podium waren afwisselend van diverse workshops en optredens te genieten. Een zanger en brassband uit de buurt zorgden voor de nodige sfeer.
Aan het eind van de middag was ook nog de finish van de Karel de Stoute fietstour Brugge – Rotterdam Charlois. Dit was in het kader van Charlois 550. Bijgaand enige foto’s van dit succesvolle evenement.

   
               
       

Jazz in Charlois

Op zaterdag 30 juni & zondag 1 juli 2012 was er weer het jaarlijkse Jazz in Charlois.
Als opwarmer voor het North Sea Jazzfestival in de Ahoy is Jazz in Charlois uitgegroeid tot een muziekfestival van formaat.
Organisatieburo Van Es Events verzorgde de organsatie tot in alle details naar tevredenheid van de opdrachtgever: Stichting Blommenfesteijn

   
               
        Coen Moulijn Cup

Op zaterdag 16 juni 2012 vond de finaleplaats om Coen Moulijn Cup 2012 plaats in het kader van Charlois 550. Het terrein van DEHMusschen was deze dag het toneel van diverse kinderactiviteiten, muziek en natuurlijk de voetbalfinale tussen Transvalia en Spartaan’20.
De vele bezoekers en belangstellende hebben genoten van deze zonnige dag en de wedstrijd. Spartaan’20 werd de winnaar van dit toernooi tussen de voetbalteams binnen de DG Charlois.
Van Es Events was nauw betrokken bij de organisatie van deze dag.
   
               
   

   

Bijeenkomst Opzoomer Mee in Beverwaard

Op 12 juni 2012 werd er een bewonersavond gehouden in het kader van het Opzoomeren. Deze gezellige en nuttige bijeenkomst werd gehouden bij Honkbalvereniging Sparta Feijenoord. Er was een uitstekend 3 gangen menu verzorgt door een vrouwenclub uit IJsselmonde. De nieuwe plannen voor 2012 zagen er weer positief uit.
Totale organisatie: van Es Events

   
               
   

   

Woonstad - opening nieuwbouw portiek

Op de Bas Jungeriustraat is dinsdag 12 juni 2012 het
vernieuwde portike feestelijk geopend.
Van Es Events verzorgde de gehele catering en aaankleding.

   
                                     
   

    Zuiderparkdagen 2012

Op de prachtige locatie in het park nabij de Kromme Zandweg werden weer de Zuiderparkdagen gehouden. 2 dagen in het teken van Charlois 550 en het Sophia Kinderziekenhuis. Na een aarzelend begin op de zaterdag waar het weer niet meewerkte, werd de zondag voor een ieder een groot succes. De vele activiteiten de plaatsvonden, kinderattracties,
de markt en het muziekprogramma werden allemaal vrolijk van het mooie zonnige weer.
T.O.S. organiseerde op de zaterdag ook nog activiteiten in het kader van het W.N.F.
   
                                     
   

    Plantjesmarkt 2012

Zaterdag 26 mei werd weer de jaarlijkse plantjesmarkt gehouden op Plein 1953 in Rotterdam Pendrecht.
Deelgemeente Charlois en Woonstad Rotterdam hadden aan van Es Events gevraagd dit evenement te begeleiden en voor de verdere aanvulling van muziek, kramen en kinderspelen zorg te dragen.
Mede door het schitterende weer werd het een groot succes.
Ook deze dag stond in het kader van Charlois 550.
   
                                     
        18e Blommenfesteijn

Op 30 april 2012 werd door Stichting Blommenfesteijn en van Es Events voor de 18e maal het Blommenfesteijn gehouden. Met prachtig weer werd dit evenement voor de 1e maal in het Karel de Stoute Park gehouden.
Het werd een groot succes. Met meer dan 130 kramen, een overvolle kindervrijmarkt, diverse kinderattracties en een programma dat garant stond voor spektakel kon het ook niet fout gaan.
Ook de komst van de Burgemeester van Rotterdam was zeer succesvol. Het aantal bezoekers overtrof elke verwachting, dit mede door een top optreden van Wolter Kroes.

Meer gegevens kijk op: stichtingblommenfesteijn.nl
   
                                     
        Marathon van Rotterdam 2012

Op zondag 15 april 2012 vond weer de Marathon van Rotterdam plaats. Van Es Events was door WOONSTAD ROTTERDAM gevraagd om een gezellig meeting point te maken voor klanten en personeel. Veel gezonde drankjes, vers fruit, smooty’s en hapjes zorgde dat de stemming
er goed in zat.
Dit mede door de gezellige dweilband die zeer sfeer verhogend werkte. Ondanks de harde wind was het een geslaagde bijeenkomst.
   
                                     
    Opening Charlois 550 jaar

Op vrijdag 13 2012 april werd er met de Mars der Stoutmoedige en Concert on the Parc op het Karel de Stoute Plein het jubileumjaar charlois 550 jaar geopend. Overdag waren er meer dan 2500 kinderen en belangstellende aanwezig om te genieten van circus, muziek, clowns en nog veel meer. In de avond was er voor oudere jeugd een goed muziekprogramma samengesteld. De aankleding was voor deze gelegenheid middeleeuws. Van Es Events verzorgde een stuk facilitaire ondersteuning en op verzoek de coordinatie op het plein. Het was een zeer geslaagde opening van Charlois 550.

   
       
               
                                     
        Opening Fototentoonstelling,

en uitreiking nieuw fotoboek. Aan de Beijerlandselaan 40-42 was het feest op 10 maart 2012. Het was het begin van een fototentoonstelling en uitreiking van de eerste uitgave van een nieuw fotoboek welke door Tinus en Bep de Does was samengesteld. Het was alweer het 38ste boek wat door dit echtpaar werd uitgegeven.

Thema was nu Winkelboulevard Zuid in de 20ste eeuw. Onder enorme belangstelling en een optreden van het Groot Rotterdamse Koor werd het een groot succes. Van Es Events was door bureau Perron 14 gevraagd voor facilitaire ondersteuning en voor de inrichting van het pand voor deze tentoonstelling.
   
                                     
                                     
        Kerstmarkt Charlois 2011

In opdracht en samenwerking met Stichting Blommenfesteijn is er in december 2011 voor de 8ste keer een kerstmarkt georganiseerd.
   
                                     
        Benefietgala Scholen voor Scholen
20 oktober 2011


Met een indrukwekkend benefietgala werd de door
St.KSH Kinderhulp georganiseerde project Scholen voor Scholen afgesloten. Van Es Events was bij de gehele organisatie betrokken en dan vooral m.b.t. de aankleding, geluid, verlichting en vele facilitaire voorzieningen. Het gala vond plaats in ''De Wereld op Zuid'' in Rotterdam Zuidwijk. Presentator Jan Dirk Stouten maakte er een prachtige avond van met o.a. ook een zeer sfeervol en top optreden van zangeres Do en haar band. Mede hierdoor kon er aan het eind van de avond maar liefst € 31250,00 worden gedoneerd aan ACNS Projecthulp in Sri Lanka
   
                                     
                                     
        3 september 2011

Viering van het 30 jarig bestaan van de Stichting Recreatie Joost van Beekflats. Deze stichting beheert de recreatieruimte aan de Grienderwaard en Leijerwaard in Rotterdam IJsselmonde.
Op 3september een feestdag georganiseerd door VAN ES EVENTS met een gezellig middag- en avondprogramma. Veel muziek, tafelgoochelaar, heerlijke poffertjes en vele optredens van artiesten zorgde voor een zeer succesvolle feestdag.
   
                                     
        Wielerronde en braderie Vreewijk 2011

Zondag 11 september was de traditionele Wielerronde van Vreewijk met de braderie rondom de Groenezoom. Van Es Events faciliteerde dit evenement en verzorgde het marktgedeelte.
   
                                     
        2011 Woonstad Rotterdam

In opdracht van Woonstad Rotterdam zijn er in 2011 diverse buurtbijeenkomsten georganiseerd voor informatie aan de bewoners. I.v.m. beter bereik was er voor gekozen om deze informatie te geven op locatie. Wij verzorgde het facilitaire gedeelte met o.a. tenten, koffie-thee, hapje en muzikale ondersteuning. Een zeer geslaagd concept
   
                                     
        Jazz in Charlois 2011

.Elk jaar weer een groot succes. Ook dit jaar weer in het eerste weekend van Juli de warmloper voor North Sea Jazz. Met een spectaculair en gevarieerd muziekprogramma één van de grotere buiten Jazz podia van Rotterdam. Met de medewerking van Stichting Blommenfesteijn is dit elk jaar een geslaagd muziekfeest.
   
                                     
        Ondernemerstafel deelgemeente Charlois

Voor de Deelgemeente Charlois het jaarlijkse netwerkevenement georganiseerd met een kleine informatiemarkt.
   
                                     
        Zuiderparkdagen 2011

Het grootste twee-daagse evenement op de linker maasoever in het Zuiderpark. Al jaar en dag een vast gegeven in het eerste weekend van Juni. Dit jaar voor het eerst op het geheel vernieuwde evenemententerrein. Dit groots familiefeest wordt in opdracht van de Deelgemeente Charlois gehouden
   
                                     
        Koninginnedag 2011

Al meer dan 15 jaar de drijvende kracht achter het Koninginnedagfeest in Charlois. Van Es Events verzorgt dit oranjefeest, met een bezoekersaantal van ca. 10.000 personen, tot een waar spektakel.
Elk jaar weer een topper voor Rotterdam e.o.
Ook dit feest is een co-productie met Stichting Blommenfesteijn.
   
                                     
        Roadshows Opzoomer Mee 2011

In maart/april werden op diverse locatie in Rotterdam 22 roadshows georganiseerd door bureau Opzoomer Mee. Van Es Events heeft hiervoor de productie uitgevoerd.
   
                                     
      Bovenstaande opsomming is zomaar een greep uit de opdrachten door Van Es Events georganiseerd en uitgevoerd.
   
     
                     
                             
    Projecten                        
         
    Van Es Events geeft hieronder enkele voorbeelden van succesvolle evenementen die onder de regie door Van Es Events zijn organiseerd  
     
       

Renovatie Maastunnel

21 april in opdracht van Gemeente Rotterdam met betrekking tot renovatie Maastunnel catering verzorgt in voormalige garage aan de zuidzijde. Van 23.00 - 01.00 uur werden ongeveer 55 personen welke bezig waren met Mock-up voorzien van drinken en warme hap.

 

 

 

   
                                             
 
               
       

Valentijnsdag bij de Maastunnel

Dinsdag 14 februari .. een dag om nooit meer te vergeten. Prachtige en grote opdracht van Gemeente Rotterdam voor het faciliteren van Maastunnel 75 jaar voor van Es Events, Om 03.30 uur begon de dag en omstreeks 22.00 uur waren we klaar. Moe maar zeer voldaan. Vele complimenten ontvangen voor mij en het personeel op deze dag..

 

 

 

   
                                             
       

Charloisse Kerstfair 2016

Op 17 en 18 december 2016 vond de Charloisse Kerstfair plaats. Ook dit jaar weer volledig overdekt zodat het zelfs op de koudste dagen een leuk dagje uit is. Dit jaar hadden we gelukkig niet zo veel last van de kou en waren alle warme dranken dan ook meer voor de lekker. Samen met een groot aantal kramen, optredens van meerdere artiesten en natuurlijk de trouwe bezoekers hebben we er weer een mooie 2 dagen van weten te maken.

 

 

 

   
                              
       

Intocht Sint weer een groot succes

Op zaterdag 19 november was de Intocht van Sint Nicolaas en zijn Pieten in Rotterdam Charlois.
Wat wind, wel droog en zonnetje is alles perfect verlopen. Na een drukke en gezellige aankomst aan het Charloisse Hoofd, werden daarna nog bezoeken gebracht aan winkelstrip Wolphaertsbocht, bij de Nettomarkt aan de Pleinweg, Vitaal Pendrecht in Pendrecht, bij Gebiedskantoor aan de Zuiderparkweg ivm Sint voor ieder Kind en tenslotte bij OZC aan de Enk in Vreewijk.  Overal heel druk en goed verlopen.

 

 

 

   
                               
       

Open Podium Wereldhaven 3 en 4 september 2016

Wat een leuk weekend. Zeer geslaagd evenement bij het Charloisse Hoofd met het Open Podium. Voor de 1e keer op ,,ZUID'' met dank aan Gemeente Rotterdam, project renovatie Maastunnel. Volgend jaar weer en dan ons nog meer op de kaart zetten hiermee.

 

 

 

   
                               
       

Jaarlijks buurtfeest Steinen/Kampen

Op zaterdag 27 augustus werd weer het jaarlijkse buurtfeest Steinen/Kampen gehouden.
Van Es Events was gevraagd voor ondersteuning in  organisatie en het leveren van artiesten en meubilair.

Prachtig weer zorgde voor een gezellige sfeer bij de optredens van Shantykoor de Hoeksche Waard,
Monique & Co.

Ook MBV Neptunus waren aanwezig.  Onder het genot van poffertjes en Popcorn werd het een gezellige middag.

 

 

 

   
               
       

Nazomer Festival 2016

Op zaterdag 20 augustus jl vond voor de 3e maal het Nazomer Festival Charlois plaats.

Samen met Stichting Blommenfesteijn werd dit weer ondersteund in de gehele organisatie door van Es Events.
Gelukkig werkte de weergoden dit jaar erg mee en was het heerlijk weer. Muziek en sfeer was heel goed te noemen en de bezoekers waren tevreden.

Onze dank ook weer aan de diverse sponsoren en de Gebiedscommissie Charlois welke dit evenement financieel hebben ondersteund.

 

 

   
                               
       

Global Valley

Op 13,14 en 15 augustus werd het evenement Global Valley gehouden op het terrein van HC Rotterdam.

Van Es Events werd ingehuurd voor de levering van diverse materialen en goederen. Door onze vele ervaringen met verschillende soorten evenementen zijn wij van Van Es Events ook nauw betrokken geweest bij adviesgeving en begeleiding.

Zo werd het event gedurende 3 dagen druk bezocht en is het een groot succes.

   
               
       

BBQ Gemeente Rotterdam

Op donderdag 30 juni werd er door van Es Events een uitgebreide BBQ gehouden voor projectmedewerkers van de renovatie Maastunnel.


Van 16.00 – 20.00 uur werd op aan de zuidzijde van deze Maastunnel nabij het ventilatiegebouw de bijeenkomst gehouden.  Met een leuke inrichting met o.a. tapwagen, meubilair, tenten en gezellige muziek met een optreden van zangeres Monique was het zeer geslaagd.


Ook de opdrachtgever was zeer tevreden over de uitvoering van deze opdracht. Bijgaand enige foto’s welke gemaakt zijn door Danny Havelaar.

   
         
       

Bijeenkomst kinderboerderij De Molenwei

In opdracht van SOFTS was van Es Events gevraagd voor facilitaire ondersteuning van een pilot bijeenkomst mbt zonnen energie bij kinderboerderij De Molenwei in Rotterdam.


Hier werden o.a afspraken getekend voor het leveren van zuinige energie op deze locatie. Wij waren gevraagd voor het verzorgen van geluid, tenten, podium, meubilair en catering met koffie, thee, luxe broodjes en de bubbels op het einde.


Ook hier was opdrachtgever weer tevreden over de uitvoering . Bijgaande foto’s verzorgd door Danny Havelaar.

   
               
       

De Zuiderparkdagen 2016

Dit jaarlijkse evenement werd voor de 21ste keer gehouden op 11 en 12 juni in het Zuiderpark nabij de Kromme Zandweg. De weergoden zorgde voor een moeilijk start op de zaterdag. Gelukkig knapte het in de middag op.  De kraamhouders, beide dagen ongeveer 90 stuks zorgde weer voor een leuke variatie van aanbod.  Dit jaar waren er ook weer volop attracties aanwezig waar gebruik van kon worden gemaakt. Pony rijden, draaimolen, springkussen, eendjes, schminken en natuurlijk MBV Neptunus met zijn bootjes.  En natuurlijk een gezellig terras bij het podium waar weer 2 dagen vele artiesten optraden olv DJ Hansie en zijn cornuiten tbv het Sophia kinderziekenhuis.  Kunnen wederom terug kijken op een geslaagd weekend.

   
               
       

Zomermarkt Charloisse Winkeliers Vereniging

Zaterdag 4 juni in opdracht van de C.W.V. een zomermarkt georganiseerd. Een gezellige markt met ongeveer 70 kramen met nieuw en 2e hands. Verder waren er diverse kinderattracties en activiteiten die goed werden bezocht. Natuurlijk ontbrak ook de muziek dit jaar niet. DJ Hansie en Monique & Co verzorgde weer een muzikale middag met diverse artiesten, mede in het kader van het Sophia kinderziekenhuis.et Het weer werkte gelukkig ook weer mee deze dag en een ieder kan terug kijken op een geslaagde dag. Hopelijk weer in 2017.

   
               
       

Koningsdag 27 april 2016

In opdracht van Stichting Blommenfesteijn weer
regie en productie gedaan van het 22ste Blommenfesteijn tijdens Koningsdag 2016.

Ondanks het mindere weer tijdens de opbouw en op Koningsdag, toch weer een groot succes geworden.  De kramen, attracties, de vele optredens en sfeer was goed.

Hoogte punten waren natuurlijk de optredens van o.a. Wolter Kroes en John West en het bezoek van Burgemeester Aboutaleb.

Ook dank aan de vele vrijwilligers van Stichting Blommenfesteijn en de sponsoren, welke het mede mogelijk maken om van dit evenement zou uit te bouwen en te laten zijn wat het is.
Van Es Events is ook trots hierbij aan grote mate bij te dragen.

   
               
       

Kerstfair 2015

Op 19 en 20 december 2015 vond de Charloisse Kerstfair plaats. Dit jaar was met succes gekozen om alles, dus ook de kramen te overdekken met tenten.
Buiten leek het wel voorjaar maar binnen was alles in de sfeer van Kerst.
Leuke gevarieerde kramen, een goed muziek programma met Monique & Co en Raoul Wijsma zorgde voor de gezelligheid. Ook de hilarische Bingo was een groot succes en vele bezoekers gingen met mooie prijzen en attenties naar huis. Ook wij als organisatie en de vrijwilligers hadden het prima naar ons zin. Onze dank gaat dan ook nog uit naar de vele sponsoren, Gebiedscommissie Charlois en de vrijwilligers die deze Kerstfair weer tot een succes hebben gemaakt.

   
               
       

Sinterklaas optocht weer druk bezocht

Op zaterdag 21 november vond de traditionele intocht van Sint Nicolaas plaats aan het Charloisse Hoofd in Rotterdam Charlois.
Stichting Blommenfesteijn en van Es Events waren de organisatoren van deze intocht. Onder goede en zonnige omstandigheden kwam de Sint met zijn Pieten aan met de boot.
Ongeveer 400 kinderen en ouders stonden aan de kade te zingen olv DJ Hansie en Roel Pot. Na welkom door de Gebiedsvoorzitter Charlois Ronald Tol konden de kinderen bij Sint komen.
Na ongeveer 30 minuten werd er met een dubbeldekker een tochtje langs enige plekken in Charlois gegaan.  De Winkelstrip aan de Wolphaertsbocht, Nettomarkt aan de Pleinweg, Nancy Zeelenberg bij het Amelandseplein en tenslotte een afsluiting in het kader SINT VOOR ELK KIND bij Brasserie Champs Elysees.

De hele tour en dag werd zeer druk bezocht en was zeer geslaagd. Sponsoren, vrijwilligers en ieder die heeft meegwerkt aan deze dag : hartelijke dank.  De foto’s zijn aangeboden door Danny Havelaar.
   
               
       

20 jaar MSR Verhuur

Op zaterdag 7 november vierde MSR Verhuur het 20 jarig bestaan en de eigenaar Hans van Zwieteren zijn 60ste verjaardag.
Dit werd gevierd bij hun op het bedrijf.  VAN ES EVENTS was gevraagd om de gehele feestavond te organiseren.  Van licht en geluid, gehele inrichting, catering etc.
Het werd een zeer geslaagd feest met ongeveer 250 genodigden. De muziek werd verzorgt door Ed van Katwijk, Big Funband, Marc Benz en Blood Sweat & Kiers extended.
We kunnen terug kijken op een zeer succesvolle samenwerking met alle partijen en opdrachtgever.

   
               
       

Buffet voor Rotterdamse gemeente

Op woensdag 4 november werd er een buffet verzorgd voor de Gemeente Rotterdam in Het Nieuwe Instituut. Ook drankjes en verdere aankleding was aanwezig. De opdrachtgever was zeer tevreden.
Met grote dank aan Danny Hoogendijk en Marjolein Bravenboer voor de goede verzorging en hulp,

   
               
       

Gezellige buurtdagen

Foto's van het Wereld op Zuid Buurtfeest BOZ

   
               
       

Infomarkt Metroplein bij Zuidplein

Op zaterdag 5 september werd er een infomarkt gehouden op het plein bij de Walk of Fame.
Onder de dreigende wolken en af en toe wat regen werd het voor organisatie, deelnemers en bezoekers toch een geslaagde dag.

Vele mensen bezochten de diverse tenten van de deelnemers aan deze infomarkt, zoals Dock, Gebiedscommissie, BAM e.a.
Ook de kinderelementen op deze dag, springkussen, schminken en het versieren van cupcake’s waren een succes.

   
               
       

Jazz in Charlois 2015

Na een gedegen voorbereiding werd op 4 en 5 juli jl het 10e Jazz in Charlois georganiseerd. Van Es Events en Stichting Blommenfesteijn hebben er weer een prima evenement van gemaakt. Op zaterdagavond 4 juli een sfeervol optreden van de Bigband Enterprise uit Dordrecht. Het weer op het veld nabij het podium was top aan de Charloisse kerksingel en de vele bezoekers konden genieten van de band. Zondag 5 juli was het weer helaas een spelbreker tijdens het 3e optreden van deze dag. Ivm met de TOUR DE FRANCE waren wij ook moeilijk bereikbaar voor de vele bezoekers. Gelukkig was het slot optreden van deze dag bijzonder geslaagd en zonnig. Dank aan alle sponsoren en vrijwilligers voor het doen slagwen van dit sfeervolle evenement.

   
               
       

Zuiderparkdagen 2015

Op 13 en 14 juni vonden de 20ste Zuiderparkdagen plaats op het sfeervolle gedeelte van het Zuiderpark nabij de Kromme zandweg. De gehele organisatie is in handen van ,,van Es Events’’.
De vele kramen waren bezet met braderie, eten en natuurlijk een 2e hands gedeelte. Ook het muziekprogramma op beide dagen zat vol met vele artiesten, welke in het kader van Sophia Kinderziekenhuis optraden dit weekend.
Dit was goed geregeld door DJ Hansie, Monique en John van Beers.  Ook de vele kinderattracties en activiteiten werden goed bezocht.  Dit jaar stonden er promotie tenten van Gemeente Rotterdam, Waterbedrijf Hollandse Delta en een zeer fleurige tent van Brasserie Koriander. 
Deze Zuiderparkdagen werden goed bezocht en ook het terras bij het podium was het 2 dagen feest.
Alle begunstigers en sponsoren bedankt.

   
               
        Woonstad 10 juni 2015

In opdracht van Woonstad Rotterdam tenten neergezet en de catering verzorgt.
Hier start nieuwbouw van 21 huurwoningen wat eind 2015 klaar moet zijn.
   
               
       

Facilitair Bruiloft 9 juni 2015

Op deze bijzondere dag voor het bruidspaar heeft Van Es Events de tuin volledig in de juiste stijl aangekleed.

   
               
       

Voorjaarsbraderie-Zomermarkt Juni 2015
Charloisse Winkeliersvereniging

Op deze dag werd de jaarlijkse Voorjaarsbraderie gehouden van de Charloisse Winkeliers Vereniging. Van Es Events was voor de 1e maal benaderd om de gehele organisatie te regelen.

Na een aarzelend begin tijdens de voorbereidingen en de kraamverhuur werd het toch een groot succes. Met meer dan 75 kramen, vele muziek optredens, attracties en activiteiten en het gezellige terras was het bijzonder geslaagd.

De Charloisse Winkeliersverenging was zeer content op deze zeer zonnige dag,  Er werd al geopperd over volgend jaar : 4 juni 2016 !!  Hopelijk dan ook weer met van Es Events.

   
               
       

Tentoonstelling workshop Pleinweg

Op woensdag 27 mei werd er een tentoonstelling gehouden door Gemeente Rotterdam aan de Pleinweg 4a.  Deze tentoonstelling was naar aanleiding van de eerder gehouden workshops over het gebied Pleinweg.

Van Es Events was wederom gevraagd om dit te faciliteren deze dag. Vele mensen konden genieten van de ideeën, koffie en Italiaans ijsje, wat werd aangeboden aan de belangstellenden. De dag werd afgesloten met een kleine opsomming van de ideeën en een hapje en drankje.

   
               
       

Nationaal Programma Rotterdam Zuid

Het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) is een gezamenlijk programma waarin  rijksoverheid, gemeente Rotterdam, onderwijs- en zorginstellingen, woningcorporaties en bedrijfsleven de handen ineen hebben geslagen. Samen werken zij aan een nieuw en beter perspectief voor Rotterdam Zuid.

Op donderdag 23 april 2015 was van Es Events gevraagd om met catering een bijeenkomst te faciliteren bij Gemeente Rotterdam, NPRZ. Het betrof een een afscheidreceptie van een gewaarderde medewerker. Zeer geanimeerd en de klant was uitermate tevreden over de levering en kwaliteit catering. Weer een nieuwe tevreden klant voor van Es Events.

   
               
       

16 april workshop Pleinweg

Gemeente Rotterdam organiseerde afgelopen donderdag 16 april de 5e Workshop Pleinweg.
Van Es Events was wederom gevraagd om de catering te verzorgen op deze middag.

Deze middag stond in het teken van plannen en ideeen voor het gebied rondom de Pleinweg.
Deze laatste workshop was goed bezocht.
Op 27 mei volgt er een tentoonstelling over de vijf gehouden workshops.

   
               
        15 april 2015 Speelstad Rotterdam

In opdracht van de Stichting IkZitopZuid een bijeenkomst bij de toekomstige Speelstad Rotterdam verzorgt met diverse Facilitair en Catering levering. Was bijzonder geslaagd, dit mede door presentatie van dhr. Henny v.d. Most, eigenaar van Speelstad.

De Stichting IZOZ bevorderd alle mogelijke activiteiten en stimulering van ondernemers voor Rotterdam Zuid.
   
               
        25 en 26 oktober Woonstad Rotterdam

Op verzoek van Woonstad Rotterdam was VAN ES EVENTS gevraagd om een bijeenkomst te faciliteren. Er moesten tenten komen met vloer, verlichting en verwarming.
Ook meubilair en catering moest geregeld worden. De bijeenkomst betrof het bezoek aan de modelwoning in het Margrietflat in Rotterdam Prinsenland.
In 2 dagen kwamen er ongeveer 400 belangstellende de woning bezoeken en het verkrijgen van verdere informatie.
   
               
        Charloisse Kerstfair 2013

Op zaterdag 21 en zondag 22 december 2013 werd weer voor de 10e maal de Charloisse Kerstfair georganiseerd. Ook dit jaar waren de weergoden ons niet goed gestemd door de vele regenval.
Met 40 kramen, straatartiesten, muziek en verdere feestelijk aankleding zag het er wel goed en gezellig uit. Alleen door de regen werd het veld rondom de Oude kerk wel op de proef gesteld.
Volgend jaar weer op straat is de verwachting!
Bijgaand enige foto’s van dit evenement welke georganiseerd werd door Stichting Blommenfesteijn en van Es Events.
   
               
        Sinterklaas DEHMusschen 2013

Zaterdag 30 november 2013 groot feest bij DEHMusschen. Sint Nicolaas en zijn Pieten kwamen op visite bij de jongste voetballers bij DEHMusschen aan de Oldegaarde.
De kantine was heel feestelijk versierd. Terwijl Sint nog was opgesloten in een kleedkamer en de brandweer was gebeld (spel) was er een animatie bezig voor de kinderen door Clown Kortini.
Zeer geslaagde middag welke mede door van Es Events was ondersteund. Met dank aan de vele vrijwilligers bij deze voetbal vereniging DEHMusschen.
   
               
        GIRLS IN THE CITY 2013

Op zondag 10 november werd er in Ahoy R’dam voor de 1e maal de ,,meidenbeurs’’ Girls in the City georganiseerd. Opgezet door buro Rocis voor de doelgroep meisjes van 13 t/m 23 jaar. Informatie, uitleg, workshop en demonstraties waren er te zien op deze dag. Van Es Events was benaderd en gevraagd om facilitaire materialen en goederen aan te leveren voor deze beurs.

Dus ook in ondersteuning: VAN ES EVENTS
   
               
        KVO Beijerlandselaan

Op zaterdag 12 oktober 2013 vond er een bijeenkomst plaats op de Winkelboulevard Zuid i.v.m. de uitreiking van een stoeptegel met de
2e ster Keurmerk Veilig Ondernemen.
Op het pleintje aan Beijerlandselaan te hoogte van AH werd deze bijeenkomst gehouden. Van Es Events was door Perron 14 en DG Feijenoord gevraagd om het facilitaire gedeelte om zich te nemen.
Het werd een zeer geslaagde bijeenkomst.
De stoeptegel met de 2e ster werd geplaatst door Burgemeester Aboutaleb.
   
               
        Kelnerrace Delft

Op zondag 1 september werd voor de 17e maal de Kelnerrace Delft georganiseerd en vond plaats op de Beestenmarkt.
16 horecateams deden aan deze race mee welke bol stond van humor en behendigheid. Gelukkig was er geen regen en konden de wedstrijden soepel doorgaan.
Schrobbeler was een van de sponsoren aan dit evenement en Arjan van Es was tevens als jurylid gevraagd voor een deskundige kijk om de diverse categorieën te beoordelen met 3 andere juryleden.
   
               
        BBQ Woonstad Jong

Donderdag 15 augustus werd er in opdracht van Woonstad Rotterdam een BBQ gehouden op het kantoor in Rotterdam Zuid.
Een bijeenkomst van Woonstad Jong vond daar plaats. Met een uitgebreide BBQ en onder het genot van een drankje werd het zeer gezellige bijeenkomst. Van Es Events was gevraagd om deze BBQ te organiseren en te faciliteren.
   
               
        Iftar 2013

Op Vrijdag 12 juli werd de 1001 Iftar 2013 gehouden aan de Beijerlandselaan.
In opdracht van Deelgemeente Feijenoord en Ondernemersstichting Winkelboulevard Zuid was van Es Events facilitair hierbij betrokken.

Voor ongeveer 300 bezoekers en 400 maaltijden werden er tenten geplaatst, een groot podium, containers voor het afval en natuurlijk de banken en tafels. Ook de kooktoestellen werden door van Es Events aangeleverd. Van 20.00 tot 22.00 uur was het voorprogramma en omstreeks 22.08 uur werd de Ramadan opengebroken.
Hierna konden de vele bezoekers gaan eten. Het was zeer geslaagde en druk bezochte gratis Iftar.
   
               
       

Jazz in Charlois 2013

In het weekend van 6 & 7 juli was er weer als vanouds het Jazz in Charlois, voorafgaand aan North Sea Jazz festival. Als vast onderdeel van North Sea Round Town was de Charloisse Kerksingel weer geheel omgetoverd tot een prachtige Jazz locatie. Met tal van artiesten en als hoofdact Joke Bruijs met trio Frits Landesbergen.
Van Es Events had de regie en productie. Het gehele weekend werd dit evenement zeer druk bezocht onder stralende weersomstandigheden.

Voor meer foto's kijk op de site van
Stichting Blommenfesteijn











   
               
               
        Ondernemersontbijt Rotterdam

Op woensdag 26 juni werd het Ondernemers Ontbijt Rotterdam gehouden bij De Wereld Op Zuid, een school aan de Schere in Rotterdam Zuidwijk.
Van Es Events was gevraagd om samen met de school dit ontbijt te organiseren. Het resultaat mocht er wezen. De sporthal was omgetoverd tot een heus restaurant voor 300 gasten waaronder de Burgemeester en Wethouders van Rotterdam.
De hal bij de ingang was ook ingericht voor een 1ste ontvangst met koffie of thee.
Vrijwilligers, leerkrachten, ouders werden perfect aangestuurd door oa. Niels Kooijman om van dit ontbijt een groot succes te maken.
Ook van Es Events heeft van diverse kanten complimenten ontvangen.



   
               
        50 jarig bestaan Deelgemeente IJsselmonde

Op zaterdag 22 juni 2013 werd er aan de Kerstendijk een feest georganiseerd i.v.m. 50 jarig bestaan van DG IJsselmonde.
Van Es Events was door Colour My Event gevraagd om voor kramen op de braderie en attracties te zorgen. Helaas werkte het weer deze dag niet echt mee waardoor de belangstelling iets wat tegenviel. Het evenement was verder goed geslaagd.
   
               
        Golfdag
Advocatenkantoor v/d Herik & Verhulst


Op donderdag 20 juni vond weer de jaarlijkse golf dag plaats bij Golfbaan Rhoon. Traditie is dan ook dat Schrobbeler ter plaatse is ter promotie en glaasje uit te delen aan de belangstellende deelnemers.
Het was een zeer geslaagde bijeenkomst waarbij van Es Events Schrobbeler vertegenwoordigde
   
               
        Zuiderparkdagen 2013

In het weekend van 8 en 9 juni 2013 waren er weer de Zuiderparkdagen. Als vanouds weer gehouden in het Zuiderpark, in Rotterdam - Charlois.
Op deze sfeervolle locatie nabij De Molen en landhuis de Oliphant waren het weer twee succesvolle dagen. Met veel sport en spel, kinderattrakties en optredens van artiesten. Met rondom de braderie van circa 140 kramen was het weer een geslaagd familie evenement.

   
               
        19e Blommenfesteijn

Afgelopen Koninginnedag werd het 19e Blommenfesteijn gehouden. De laatste Koninginnedag, welke georganiseerd door Stichting Blommenfesteijn en van Es Events, werd weer een groot succes.

Alle kramen (120 stuks) waren verhuurd, de kinderactiviteiten en attracties waren een groot succes. De kindervrijmarkt was geheel gevuld met enthousiaste kinderen.
Deze kregen van de RABOBANK nog een presentje aangeboden door ons. Het muziek programma was een groot feest met medewerking van o.a. Hans Somers, Judith Peters, Eydie & Companie, Jan en Astrid en natuurlijk DJANGO WAGNER.

Al met al een zeer geslaagd evenement, zie ook de bijgaande foto’s en nu op naar de 1e Koningsdag op zaterdag 26 april 2014. Ook dit wordt een feest, mede door ons jubileum : Het 20ste Blommenfesteijn.

   
               
        CD Release Eydie & Company

Op vrijdag 15 maart vond een CD release plaats van de band Eydie & Company ,, You Need a Great Big Woman’’ bij de Heeren van Charlois.
Een zeer geslaagde en feestelijke avond welke door van Es Events was georganiseerd.
Ook de productie en verdere begeleiding van het tot stand brengen van de CD werd door van Es Events geregeld.Met dank aan Janco Versluis van ABC-bv, Heeren van Charlois en natuurlijk Eydie & Company.
   
               
        9e Charloisse kerstmarkt.

Op zaterdag 22 december werd de traditionele Charloisse kerstmarkt gehouden. Met ongeveer 70 kramen, diverse straatartiesten en muziek was dit evenement goed gevuld.
De vrijwilligers van Stichting Blommenfesteijn en van Es Events zorgde voor een sfeervolle verlichting en gezelligheid. De enige, maar langdurige wolk boven deze dag was de regen.
De gehele bleef het regen en dat was zonde. Leuke kramen met enthousiaste kraamhouders hielden de moet erin.
De straatartiesten zorgde voor vertier en de muziek deed de rest. Ook was het warm en gezellig in de Schrobbeler Apres Ski Tent.

Voor meer foto's:
www.stichtingblommenfesteijn.nl/kerstmarkt. Tot de volgende editie : zaterdag 21 december 2013.
   
               
        Onderwater Ontbijt Maastunnel

Woensdag 19 december mag in de analen van Charlois 550 worden bijgeschreven als een bijzondere dag. 160 vrijwilligers, Charloisers, ondernemers en toevallige passanten genoten van het allereerste onderwater kerst ontbijt ter wereld.
Van Es Events, CH550 en de vrijwilligers van de stichting Blommenfesteijn toverden de voetgangersbuis van de Maastunnel om in een heus 'goedemorgen Charlois restaurant'.
De media was met groot materieel uitgerukt om verslag te doen van deze voorlaatste manifestatatie in het kader van Charlois 550.

Er werd gegeten, gelachen, gepraat ja zelfs gezongen in de Maastunnel. En ze waren er allemaal. Van trambestuurder tot dagelijks bestuurder, van voedselbank tot Rabobank, van het meisje dat in 1942 als eerste door de tunnel liep tot het jochie van de Heijplaat van nu, van de weekmarkt tot de Nettomarkt en van ambtenaar tot politie. Onder de regie van Van Es Evenst weer project van klasse.
   
               
        Straatfeest december 2012

Op woensdag 12 december vond er in Rozenburg een Straat Kerstfeest plaats wat door bewoners en Opzoomer Mee werd ondersteund en geregeld.
Van Es Evenst was gevraagd om het totale facilitaire gedeelte te organiseren.
Muziek, tenten, verwarming en inrichting
en natuurlijk de koek en zopie.
Het was een zeer geslaagd evenement rondom de Kerstboom, ondanks het koude weer.
   
               
        Bonn en Mees Drijvende Bokken 125 jaar

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2012 vond in het zeer sfeervolle Wereldmuseum de receptie met 300 genodigen plaats.
Tijdens de feestavond op zaterdag was er een viergangen diner, 160 gasten hadden een smaakvol diner ter gelegenheid van het 125 jarige bestaan van Bonn en Mees Drijvende Bokken B.V.
Het werden 2 gedenkwaardige avonden die volgens een ieder meer dan geslaagd waren. Vrijdag de receptie met klanten, relaties en andere genodigden.
Mooie speeches en de presentatie van het jubileumboek met DVD waren op deze avond een van de hoogtepunten. Zaterdag stond in het teken van de gastheer, Peter Leenheer.

Ook weer met een diner en op deze avond vele optredens van vele artiesten zoals De Lakeien, De Dames Danzi, Hornpower, Eydie & Company en Wolter Kroes. Het werd het een spetterende avond. In opdracht van Bonn en Mees Drijvende Bokken B.V lag de gehele organisatie in handen van Van Es Events.
   
               
       

Personeelsfeest
Bonn & Mees drijvende bokken.


Op zaterdag 6 oktober 2012 was er feestdag voor het personeel van Bonn & Mees drijvende bokken i.v.m. het 125 jarig bestaan.

Het eerste gedeelte bestond uit een gezellig bezoek aan Diergaarde Blijdorp met een feestelijk en smakelijke lunch en natuurlijk een bezoek aan de dieren in dit ook ''oer-Rotterdamse'' bedrijf.
Hierna werd er een borrel aangeboden bij Ketelbinkie om vervolgens naar Kantine Walhalla te gaan voor de feestavond met uitgebreid diner.

Met een gevarieerd entertainment programma, waaronder een voorstelling van het succesvolle Rotterdams cabarettrio de Tunes en met een optreden van zanger Dirk Jan Deelen werd deze dag in stijl afgesloten.
Na afloop van deze geslaagde dag kreeg alle medewerkers een goodiebag met vele cadeau's.

Van Es Events was gevraagd voor de ondersteuning en levering materialen, goederen en entertainment.


   
               
       

Fit Festival 2012

Op zaterdag 22 september, een dag die regenachtig begon maar in de loop van dag begon de zon te schijnen. Hospital 2 go, het Fit Festival 2012 was een groot succes mede dankzij het weer, de bezoekers (jong en oud) en iedereen van de organisatie die zijn steentje had bijgedragen. Vanaf 9.00 tot 17.00 uur konden mensen bij metrostation Slinge hun gezondheid laten checken.
Of het nu je ogen, hart of bloedsuiker was, iedereen kon ze ,,apk’’ laten keuren. Op het podium waren afwisselend van diverse workshops en optredens te genieten. Een zanger en brassband uit de buurt zorgden voor de nodige sfeer.
Aan het eind van de middag was ook nog de finish van de Karel de Stoute fietstour Brugge – Rotterdam Charlois. Dit was in het kader van Charlois 550. Bijgaand enige foto’s van dit succesvolle evenement.

   
               
       

Jazz in Charlois

Op zaterdag 30 juni & zondag 1 juli 2012 was er weer het jaarlijkse Jazz in Charlois.
Als opwarmer voor het North Sea Jazzfestival in de Ahoy is Jazz in Charlois uitgegroeid tot een muziekfestival van formaat.
Organisatieburo Van Es Events verzorgde de organsatie tot in alle details naar tevredenheid van de opdrachtgever: Stichting Blommenfesteijn

   
               
        Coen Moulijn Cup

Op zaterdag 16 juni 2012 vond de finaleplaats om Coen Moulijn Cup 2012 plaats in het kader van Charlois 550. Het terrein van DEHMusschen was deze dag het toneel van diverse kinderactiviteiten, muziek en natuurlijk de voetbalfinale tussen Transvalia en Spartaan’20.
De vele bezoekers en belangstellende hebben genoten van deze zonnige dag en de wedstrijd. Spartaan’20 werd de winnaar van dit toernooi tussen de voetbalteams binnen de DG Charlois.
Van Es Events was nauw betrokken bij de organisatie van deze dag.
   
               
   

   

Bijeenkomst Opzoomer Mee in Beverwaard

Op 12 juni 2012 werd er een bewonersavond gehouden in het kader van het Opzoomeren. Deze gezellige en nuttige bijeenkomst werd gehouden bij Honkbalvereniging Sparta Feijenoord. Er was een uitstekend 3 gangen menu verzorgt door een vrouwenclub uit IJsselmonde. De nieuwe plannen voor 2012 zagen er weer positief uit.
Totale organisatie: van Es Events

   
               
   

   

Woonstad - opening nieuwbouw portiek

Op de Bas Jungeriustraat is dinsdag 12 juni 2012 het
vernieuwde portike feestelijk geopend.
Van Es Events verzorgde de gehele catering en aaankleding.

   
                                     
   

    Zuiderparkdagen 2012

Op de prachtige locatie in het park nabij de Kromme Zandweg werden weer de Zuiderparkdagen gehouden. 2 dagen in het teken van Charlois 550 en het Sophia Kinderziekenhuis. Na een aarzelend begin op de zaterdag waar het weer niet meewerkte, werd de zondag voor een ieder een groot succes. De vele activiteiten de plaatsvonden, kinderattracties,
de markt en het muziekprogramma werden allemaal vrolijk van het mooie zonnige weer.
T.O.S. organiseerde op de zaterdag ook nog activiteiten in het kader van het W.N.F.
   
                                     
   

    Plantjesmarkt 2012

Zaterdag 26 mei werd weer de jaarlijkse plantjesmarkt gehouden op Plein 1953 in Rotterdam Pendrecht.
Deelgemeente Charlois en Woonstad Rotterdam hadden aan van Es Events gevraagd dit evenement te begeleiden en voor de verdere aanvulling van muziek, kramen en kinderspelen zorg te dragen.
Mede door het schitterende weer werd het een groot succes.
Ook deze dag stond in het kader van Charlois 550.
   
                                     
        18e Blommenfesteijn

Op 30 april 2012 werd door Stichting Blommenfesteijn en van Es Events voor de 18e maal het Blommenfesteijn gehouden. Met prachtig weer werd dit evenement voor de 1e maal in het Karel de Stoute Park gehouden.
Het werd een groot succes. Met meer dan 130 kramen, een overvolle kindervrijmarkt, diverse kinderattracties en een programma dat garant stond voor spektakel kon het ook niet fout gaan.
Ook de komst van de Burgemeester van Rotterdam was zeer succesvol. Het aantal bezoekers overtrof elke verwachting, dit mede door een top optreden van Wolter Kroes.

Meer gegevens kijk op: stichtingblommenfesteijn.nl
   
                                     
        Marathon van Rotterdam 2012

Op zondag 15 april 2012 vond weer de Marathon van Rotterdam plaats. Van Es Events was door WOONSTAD ROTTERDAM gevraagd om een gezellig meeting point te maken voor klanten en personeel. Veel gezonde drankjes, vers fruit, smooty’s en hapjes zorgde dat de stemming
er goed in zat.
Dit mede door de gezellige dweilband die zeer sfeer verhogend werkte. Ondanks de harde wind was het een geslaagde bijeenkomst.
   
                                     
    Opening Charlois 550 jaar

Op vrijdag 13 2012 april werd er met de Mars der Stoutmoedige en Concert on the Parc op het Karel de Stoute Plein het jubileumjaar charlois 550 jaar geopend. Overdag waren er meer dan 2500 kinderen en belangstellende aanwezig om te genieten van circus, muziek, clowns en nog veel meer. In de avond was er voor oudere jeugd een goed muziekprogramma samengesteld. De aankleding was voor deze gelegenheid middeleeuws. Van Es Events verzorgde een stuk facilitaire ondersteuning en op verzoek de coordinatie op het plein. Het was een zeer geslaagde opening van Charlois 550.

   
       
               
                                     
        Opening Fototentoonstelling,

en uitreiking nieuw fotoboek. Aan de Beijerlandselaan 40-42 was het feest op 10 maart 2012. Het was het begin van een fototentoonstelling en uitreiking van de eerste uitgave van een nieuw fotoboek welke door Tinus en Bep de Does was samengesteld. Het was alweer het 38ste boek wat door dit echtpaar werd uitgegeven.

Thema was nu Winkelboulevard Zuid in de 20ste eeuw. Onder enorme belangstelling en een optreden van het Groot Rotterdamse Koor werd het een groot succes. Van Es Events was door bureau Perron 14 gevraagd voor facilitaire ondersteuning en voor de inrichting van het pand voor deze tentoonstelling.
   
                                     
                                     
        Kerstmarkt Charlois 2011

In opdracht en samenwerking met Stichting Blommenfesteijn is er in december 2011 voor de 8ste keer een kerstmarkt georganiseerd.
   
                                     
        Benefietgala Scholen voor Scholen
20 oktober 2011


Met een indrukwekkend benefietgala werd de door
St.KSH Kinderhulp georganiseerde project Scholen voor Scholen afgesloten. Van Es Events was bij de gehele organisatie betrokken en dan vooral m.b.t. de aankleding, geluid, verlichting en vele facilitaire voorzieningen. Het gala vond plaats in ''De Wereld op Zuid'' in Rotterdam Zuidwijk. Presentator Jan Dirk Stouten maakte er een prachtige avond van met o.a. ook een zeer sfeervol en top optreden van zangeres Do en haar band. Mede hierdoor kon er aan het eind van de avond maar liefst € 31250,00 worden gedoneerd aan ACNS Projecthulp in Sri Lanka
   
                                     
                                     
        3 september 2011

Viering van het 30 jarig bestaan van de Stichting Recreatie Joost van Beekflats. Deze stichting beheert de recreatieruimte aan de Grienderwaard en Leijerwaard in Rotterdam IJsselmonde.
Op 3september een feestdag georganiseerd door VAN ES EVENTS met een gezellig middag- en avondprogramma. Veel muziek, tafelgoochelaar, heerlijke poffertjes en vele optredens van artiesten zorgde voor een zeer succesvolle feestdag.
   
                                     
        Wielerronde en braderie Vreewijk 2011

Zondag 11 september was de traditionele Wielerronde van Vreewijk met de braderie rondom de Groenezoom. Van Es Events faciliteerde dit evenement en verzorgde het marktgedeelte.
   
                                     
        2011 Woonstad Rotterdam

In opdracht van Woonstad Rotterdam zijn er in 2011 diverse buurtbijeenkomsten georganiseerd voor informatie aan de bewoners. I.v.m. beter bereik was er voor gekozen om deze informatie te geven op locatie. Wij verzorgde het facilitaire gedeelte met o.a. tenten, koffie-thee, hapje en muzikale ondersteuning. Een zeer geslaagd concept
   
                                     
        Jazz in Charlois 2011

.Elk jaar weer een groot succes. Ook dit jaar weer in het eerste weekend van Juli de warmloper voor North Sea Jazz. Met een spectaculair en gevarieerd muziekprogramma één van de grotere buiten Jazz podia van Rotterdam. Met de medewerking van Stichting Blommenfesteijn is dit elk jaar een geslaagd muziekfeest.
   
                                     
        Ondernemerstafel deelgemeente Charlois

Voor de Deelgemeente Charlois het jaarlijkse netwerkevenement georganiseerd met een kleine informatiemarkt.
   
                                     
        Zuiderparkdagen 2011

Het grootste twee-daagse evenement op de linker maasoever in het Zuiderpark. Al jaar en dag een vast gegeven in het eerste weekend van Juni. Dit jaar voor het eerst op het geheel vernieuwde evenemententerrein. Dit groots familiefeest wordt in opdracht van de Deelgemeente Charlois gehouden
   
                                     
        Koninginnedag 2011

Al meer dan 15 jaar de drijvende kracht achter het Koninginnedagfeest in Charlois. Van Es Events verzorgt dit oranjefeest, met een bezoekersaantal van ca. 10.000 personen, tot een waar spektakel.
Elk jaar weer een topper voor Rotterdam e.o.
Ook dit feest is een co-productie met Stichting Blommenfesteijn.
   
                                     
        Roadshows Opzoomer Mee 2011

In maart/april werden op diverse locatie in Rotterdam 22 roadshows georganiseerd door bureau Opzoomer Mee. Van Es Events heeft hiervoor de productie uitgevoerd.
   
                                     
      Bovenstaande opsomming is zomaar een greep uit de opdrachten door Van Es Events georganiseerd en uitgevoerd.
   
     
       

Renovatie Maastunnel

21 april in opdracht van Gemeente Rotterdam met betrekking tot renovatie Maastunnel catering verzorgt in voormalige garage aan de zuidzijde. Van 23.00 - 01.00 uur werden ongeveer 55 personen welke bezig waren met Mock-up voorzien van drinken en warme hap.

 

 

 

                                                                           

Valentijnsdag bij de Maastunnel

Dinsdag 14 februari .. een dag om nooit meer te vergeten. Prachtige en grote opdracht van Gemeente Rotterdam voor het faciliteren van Maastunnel 75 jaar voor van Es Events, Om 03.30 uur begon de dag en omstreeks 22.00 uur waren we klaar. Moe maar zeer voldaan. Vele complimenten ontvangen voor mij en het personeel op deze dag..

 

 

 

                                                         

Charloisse Kerstfair 2016

Op 17 en 18 december 2016 vond de Charloisse Kerstfair plaats. Ook dit jaar weer volledig overdekt zodat het zelfs op de koudste dagen een leuk dagje uit is. Dit jaar hadden we gelukkig niet zo veel last van de kou en waren alle warme dranken dan ook meer voor de lekker. Samen met een groot aantal kramen, optredens van meerdere artiesten en natuurlijk de trouwe bezoekers hebben we er weer een mooie 2 dagen van weten te maken.

 

 

 

                                          

Intocht Sint weer een groot succes

Op zaterdag 19 november was de Intocht van Sint Nicolaas en zijn Pieten in Rotterdam Charlois.
Wat wind, wel droog en zonnetje is alles perfect verlopen. Na een drukke en gezellige aankomst aan het Charloisse Hoofd, werden daarna nog bezoeken gebracht aan winkelstrip Wolphaertsbocht, bij de Nettomarkt aan de Pleinweg, Vitaal Pendrecht in Pendrecht, bij Gebiedskantoor aan de Zuiderparkweg ivm Sint voor ieder Kind en tenslotte bij OZC aan de Enk in Vreewijk.  Overal heel druk en goed verlopen.

 

 

 

                                           

Open Podium Wereldhaven 3 en 4 september 2016

Wat een leuk weekend. Zeer geslaagd evenement bij het Charloisse Hoofd met het Open Podium. Voor de 1e keer op ,,ZUID'' met dank aan Gemeente Rotterdam, project renovatie Maastunnel. Volgend jaar weer en dan ons nog meer op de kaart zetten hiermee.

 

 

 

                                           

Jaarlijks buurtfeest Steinen/Kampen

Op zaterdag 27 augustus werd weer het jaarlijkse buurtfeest Steinen/Kampen gehouden.
Van Es Events was gevraagd voor ondersteuning in  organisatie en het leveren van artiesten en meubilair.

Prachtig weer zorgde voor een gezellige sfeer bij de optredens van Shantykoor de Hoeksche Waard,
Monique & Co.

Ook MBV Neptunus waren aanwezig.  Onder het genot van poffertjes en Popcorn werd het een gezellige middag.

 

 

 

                           

Nazomer Festival 2016

Op zaterdag 20 augustus jl vond voor de 3e maal het Nazomer Festival Charlois plaats.

Samen met Stichting Blommenfesteijn werd dit weer ondersteund in de gehele organisatie door van Es Events.
Gelukkig werkte de weergoden dit jaar erg mee en was het heerlijk weer. Muziek en sfeer was heel goed te noemen en de bezoekers waren tevreden.

Onze dank ook weer aan de diverse sponsoren en de Gebiedscommissie Charlois welke dit evenement financieel hebben ondersteund.

 

 

                                           

Global Valley

Op 13,14 en 15 augustus werd het evenement Global Valley gehouden op het terrein van HC Rotterdam.

Van Es Events werd ingehuurd voor de levering van diverse materialen en goederen. Door onze vele ervaringen met verschillende soorten evenementen zijn wij van Van Es Events ook nauw betrokken geweest bij adviesgeving en begeleiding.

Zo werd het event gedurende 3 dagen druk bezocht en is het een groot succes.

                           

BBQ Gemeente Rotterdam

Op donderdag 30 juni werd er door van Es Events een uitgebreide BBQ gehouden voor projectmedewerkers van de renovatie Maastunnel.


Van 16.00 – 20.00 uur werd op aan de zuidzijde van deze Maastunnel nabij het ventilatiegebouw de bijeenkomst gehouden.  Met een leuke inrichting met o.a. tapwagen, meubilair, tenten en gezellige muziek met een optreden van zangeres Monique was het zeer geslaagd.


Ook de opdrachtgever was zeer tevreden over de uitvoering van deze opdracht. Bijgaand enige foto’s welke gemaakt zijn door Danny Havelaar.

                     

Bijeenkomst kinderboerderij De Molenwei

In opdracht van SOFTS was van Es Events gevraagd voor facilitaire ondersteuning van een pilot bijeenkomst mbt zonnen energie bij kinderboerderij De Molenwei in Rotterdam.


Hier werden o.a afspraken getekend voor het leveren van zuinige energie op deze locatie. Wij waren gevraagd voor het verzorgen van geluid, tenten, podium, meubilair en catering met koffie, thee, luxe broodjes en de bubbels op het einde.


Ook hier was opdrachtgever weer tevreden over de uitvoering . Bijgaande foto’s verzorgd door Danny Havelaar.

                           

De Zuiderparkdagen 2016

Dit jaarlijkse evenement werd voor de 21ste keer gehouden op 11 en 12 juni in het Zuiderpark nabij de Kromme Zandweg. De weergoden zorgde voor een moeilijk start op de zaterdag. Gelukkig knapte het in de middag op.  De kraamhouders, beide dagen ongeveer 90 stuks zorgde weer voor een leuke variatie van aanbod.  Dit jaar waren er ook weer volop attracties aanwezig waar gebruik van kon worden gemaakt. Pony rijden, draaimolen, springkussen, eendjes, schminken en natuurlijk MBV Neptunus met zijn bootjes.  En natuurlijk een gezellig terras bij het podium waar weer 2 dagen vele artiesten optraden olv DJ Hansie en zijn cornuiten tbv het Sophia kinderziekenhuis.  Kunnen wederom terug kijken op een geslaagd weekend.

                           

Zomermarkt Charloisse Winkeliers Vereniging

Zaterdag 4 juni in opdracht van de C.W.V. een zomermarkt georganiseerd. Een gezellige markt met ongeveer 70 kramen met nieuw en 2e hands. Verder waren er diverse kinderattracties en activiteiten die goed werden bezocht. Natuurlijk ontbrak ook de muziek dit jaar niet. DJ Hansie en Monique & Co verzorgde weer een muzikale middag met diverse artiesten, mede in het kader van het Sophia kinderziekenhuis.et Het weer werkte gelukkig ook weer mee deze dag en een ieder kan terug kijken op een geslaagde dag. Hopelijk weer in 2017.

                           

Koningsdag 27 april 2016

In opdracht van Stichting Blommenfesteijn weer
regie en productie gedaan van het 22ste Blommenfesteijn tijdens Koningsdag 2016.

Ondanks het mindere weer tijdens de opbouw en op Koningsdag, toch weer een groot succes geworden.  De kramen, attracties, de vele optredens en sfeer was goed.

Hoogte punten waren natuurlijk de optredens van o.a. Wolter Kroes en John West en het bezoek van Burgemeester Aboutaleb.

Ook dank aan de vele vrijwilligers van Stichting Blommenfesteijn en de sponsoren, welke het mede mogelijk maken om van dit evenement zou uit te bouwen en te laten zijn wat het is.
Van Es Events is ook trots hierbij aan grote mate bij te dragen.

                           

Kerstfair 2015

Op 19 en 20 december 2015 vond de Charloisse Kerstfair plaats. Dit jaar was met succes gekozen om alles, dus ook de kramen te overdekken met tenten.
Buiten leek het wel voorjaar maar binnen was alles in de sfeer van Kerst.
Leuke gevarieerde kramen, een goed muziek programma met Monique & Co en Raoul Wijsma zorgde voor de gezelligheid. Ook de hilarische Bingo was een groot succes en vele bezoekers gingen met mooie prijzen en attenties naar huis. Ook wij als organisatie en de vrijwilligers hadden het prima naar ons zin. Onze dank gaat dan ook nog uit naar de vele sponsoren, Gebiedscommissie Charlois en de vrijwilligers die deze Kerstfair weer tot een succes hebben gemaakt.

                           

Sinterklaas optocht weer druk bezocht

Op zaterdag 21 november vond de traditionele intocht van Sint Nicolaas plaats aan het Charloisse Hoofd in Rotterdam Charlois.
Stichting Blommenfesteijn en van Es Events waren de organisatoren van deze intocht. Onder goede en zonnige omstandigheden kwam de Sint met zijn Pieten aan met de boot.
Ongeveer 400 kinderen en ouders stonden aan de kade te zingen olv DJ Hansie en Roel Pot. Na welkom door de Gebiedsvoorzitter Charlois Ronald Tol konden de kinderen bij Sint komen.
Na ongeveer 30 minuten werd er met een dubbeldekker een tochtje langs enige plekken in Charlois gegaan.  De Winkelstrip aan de Wolphaertsbocht, Nettomarkt aan de Pleinweg, Nancy Zeelenberg bij het Amelandseplein en tenslotte een afsluiting in het kader SINT VOOR ELK KIND bij Brasserie Champs Elysees.

De hele tour en dag werd zeer druk bezocht en was zeer geslaagd. Sponsoren, vrijwilligers en ieder die heeft meegwerkt aan deze dag : hartelijke dank.  De foto’s zijn aangeboden door Danny Havelaar.                            

20 jaar MSR Verhuur

Op zaterdag 7 november vierde MSR Verhuur het 20 jarig bestaan en de eigenaar Hans van Zwieteren zijn 60ste verjaardag.
Dit werd gevierd bij hun op het bedrijf.  VAN ES EVENTS was gevraagd om de gehele feestavond te organiseren.  Van licht en geluid, gehele inrichting, catering etc.
Het werd een zeer geslaagd feest met ongeveer 250 genodigden. De muziek werd verzorgt door Ed van Katwijk, Big Funband, Marc Benz en Blood Sweat & Kiers extended.
We kunnen terug kijken op een zeer succesvolle samenwerking met alle partijen en opdrachtgever.

                           

Buffet voor Rotterdamse gemeente

Op woensdag 4 november werd er een buffet verzorgd voor de Gemeente Rotterdam in Het Nieuwe Instituut. Ook drankjes en verdere aankleding was aanwezig. De opdrachtgever was zeer tevreden.
Met grote dank aan Danny Hoogendijk en Marjolein Bravenboer voor de goede verzorging en hulp,

                           

Gezellige buurtdagen

Foto's van het Wereld op Zuid Buurtfeest BOZ

                           

Infomarkt Metroplein bij Zuidplein

Op zaterdag 5 september werd er een infomarkt gehouden op het plein bij de Walk of Fame.
Onder de dreigende wolken en af en toe wat regen werd het voor organisatie, deelnemers en bezoekers toch een geslaagde dag.

Vele mensen bezochten de diverse tenten van de deelnemers aan deze infomarkt, zoals Dock, Gebiedscommissie, BAM e.a.
Ook de kinderelementen op deze dag, springkussen, schminken en het versieren van cupcake’s waren een succes.

                           

Jazz in Charlois 2015

Na een gedegen voorbereiding werd op 4 en 5 juli jl het 10e Jazz in Charlois georganiseerd. Van Es Events en Stichting Blommenfesteijn hebben er weer een prima evenement van gemaakt. Op zaterdagavond 4 juli een sfeervol optreden van de Bigband Enterprise uit Dordrecht. Het weer op het veld nabij het podium was top aan de Charloisse kerksingel en de vele bezoekers konden genieten van de band. Zondag 5 juli was het weer helaas een spelbreker tijdens het 3e optreden van deze dag. Ivm met de TOUR DE FRANCE waren wij ook moeilijk bereikbaar voor de vele bezoekers. Gelukkig was het slot optreden van deze dag bijzonder geslaagd en zonnig. Dank aan alle sponsoren en vrijwilligers voor het doen slagwen van dit sfeervolle evenement.

                           

Zuiderparkdagen 2015

Op 13 en 14 juni vonden de 20ste Zuiderparkdagen plaats op het sfeervolle gedeelte van het Zuiderpark nabij de Kromme zandweg. De gehele organisatie is in handen van ,,van Es Events’’.
De vele kramen waren bezet met braderie, eten en natuurlijk een 2e hands gedeelte. Ook het muziekprogramma op beide dagen zat vol met vele artiesten, welke in het kader van Sophia Kinderziekenhuis optraden dit weekend.
Dit was goed geregeld door DJ Hansie, Monique en John van Beers.  Ook de vele kinderattracties en activiteiten werden goed bezocht.  Dit jaar stonden er promotie tenten van Gemeente Rotterdam, Waterbedrijf Hollandse Delta en een zeer fleurige tent van Brasserie Koriander. 
Deze Zuiderparkdagen werden goed bezocht en ook het terras bij het podium was het 2 dagen feest.
Alle begunstigers en sponsoren bedankt.

                            Woonstad 10 juni 2015

In opdracht van Woonstad Rotterdam tenten neergezet en de catering verzorgt.
Hier start nieuwbouw van 21 huurwoningen wat eind 2015 klaar moet zijn.                            

Facilitair Bruiloft 9 juni 2015

Op deze bijzondere dag voor het bruidspaar heeft Van Es Events de tuin volledig in de juiste stijl aangekleed.

                           

Voorjaarsbraderie-Zomermarkt Juni 2015
Charloisse Winkeliersvereniging

Op deze dag werd de jaarlijkse Voorjaarsbraderie gehouden van de Charloisse Winkeliers Vereniging. Van Es Events was voor de 1e maal benaderd om de gehele organisatie te regelen.

Na een aarzelend begin tijdens de voorbereidingen en de kraamverhuur werd het toch een groot succes. Met meer dan 75 kramen, vele muziek optredens, attracties en activiteiten en het gezellige terras was het bijzonder geslaagd.

De Charloisse Winkeliersverenging was zeer content op deze zeer zonnige dag,  Er werd al geopperd over volgend jaar : 4 juni 2016 !!  Hopelijk dan ook weer met van Es Events.

                           

Tentoonstelling workshop Pleinweg

Op woensdag 27 mei werd er een tentoonstelling gehouden door Gemeente Rotterdam aan de Pleinweg 4a.  Deze tentoonstelling was naar aanleiding van de eerder gehouden workshops over het gebied Pleinweg.

Van Es Events was wederom gevraagd om dit te faciliteren deze dag. Vele mensen konden genieten van de ideeën, koffie en Italiaans ijsje, wat werd aangeboden aan de belangstellenden. De dag werd afgesloten met een kleine opsomming van de ideeën en een hapje en drankje.

                           

Nationaal Programma Rotterdam Zuid

Het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) is een gezamenlijk programma waarin  rijksoverheid, gemeente Rotterdam, onderwijs- en zorginstellingen, woningcorporaties en bedrijfsleven de handen ineen hebben geslagen. Samen werken zij aan een nieuw en beter perspectief voor Rotterdam Zuid.

Op donderdag 23 april 2015 was van Es Events gevraagd om met catering een bijeenkomst te faciliteren bij Gemeente Rotterdam, NPRZ. Het betrof een een afscheidreceptie van een gewaarderde medewerker. Zeer geanimeerd en de klant was uitermate tevreden over de levering en kwaliteit catering. Weer een nieuwe tevreden klant voor van Es Events.

                           

16 april workshop Pleinweg

Gemeente Rotterdam organiseerde afgelopen donderdag 16 april de 5e Workshop Pleinweg.
Van Es Events was wederom gevraagd om de catering te verzorgen op deze middag.

Deze middag stond in het teken van plannen en ideeen voor het gebied rondom de Pleinweg.
Deze laatste workshop was goed bezocht.
Op 27 mei volgt er een tentoonstelling over de vijf gehouden workshops.

                            15 april 2015 Speelstad Rotterdam

In opdracht van de Stichting IkZitopZuid een bijeenkomst bij de toekomstige Speelstad Rotterdam verzorgt met diverse Facilitair en Catering levering. Was bijzonder geslaagd, dit mede door presentatie van dhr. Henny v.d. Most, eigenaar van Speelstad.

De Stichting IZOZ bevorderd alle mogelijke activiteiten en stimulering van ondernemers voor Rotterdam Zuid.
                            25 en 26 oktober Woonstad Rotterdam

Op verzoek van Woonstad Rotterdam was VAN ES EVENTS gevraagd om een bijeenkomst te faciliteren. Er moesten tenten komen met vloer, verlichting en verwarming.
Ook meubilair en catering moest geregeld worden. De bijeenkomst betrof het bezoek aan de modelwoning in het Margrietflat in Rotterdam Prinsenland.
In 2 dagen kwamen er ongeveer 400 belangstellende de woning bezoeken en het verkrijgen van verdere informatie.                             Charloisse Kerstfair 2013

Op zaterdag 21 en zondag 22 december 2013 werd weer voor de 10e maal de Charloisse Kerstfair georganiseerd. Ook dit jaar waren de weergoden ons niet goed gestemd door de vele regenval.
Met 40 kramen, straatartiesten, muziek en verdere feestelijk aankleding zag het er wel goed en gezellig uit. Alleen door de regen werd het veld rondom de Oude kerk wel op de proef gesteld.
Volgend jaar weer op straat is de verwachting!
Bijgaand enige foto’s van dit evenement welke georganiseerd werd door Stichting Blommenfesteijn en van Es Events.                             Sinterklaas DEHMusschen 2013

Zaterdag 30 november 2013 groot feest bij DEHMusschen. Sint Nicolaas en zijn Pieten kwamen op visite bij de jongste voetballers bij DEHMusschen aan de Oldegaarde.
De kantine was heel feestelijk versierd. Terwijl Sint nog was opgesloten in een kleedkamer en de brandweer was gebeld (spel) was er een animatie bezig voor de kinderen door Clown Kortini.
Zeer geslaagde middag welke mede door van Es Events was ondersteund. Met dank aan de vele vrijwilligers bij deze voetbal vereniging DEHMusschen.                             GIRLS IN THE CITY 2013

Op zondag 10 november werd er in Ahoy R’dam voor de 1e maal de ,,meidenbeurs’’ Girls in the City georganiseerd. Opgezet door buro Rocis voor de doelgroep meisjes van 13 t/m 23 jaar. Informatie, uitleg, workshop en demonstraties waren er te zien op deze dag. Van Es Events was benaderd en gevraagd om facilitaire materialen en goederen aan te leveren voor deze beurs.

Dus ook in ondersteuning: VAN ES EVENTS                             KVO Beijerlandselaan

Op zaterdag 12 oktober 2013 vond er een bijeenkomst plaats op de Winkelboulevard Zuid i.v.m. de uitreiking van een stoeptegel met de
2e ster Keurmerk Veilig Ondernemen.
Op het pleintje aan Beijerlandselaan te hoogte van AH werd deze bijeenkomst gehouden. Van Es Events was door Perron 14 en DG Feijenoord gevraagd om het facilitaire gedeelte om zich te nemen.
Het werd een zeer geslaagde bijeenkomst.
De stoeptegel met de 2e ster werd geplaatst door Burgemeester Aboutaleb.                             Kelnerrace Delft

Op zondag 1 september werd voor de 17e maal de Kelnerrace Delft georganiseerd en vond plaats op de Beestenmarkt.
16 horecateams deden aan deze race mee welke bol stond van humor en behendigheid. Gelukkig was er geen regen en konden de wedstrijden soepel doorgaan.
Schrobbeler was een van de sponsoren aan dit evenement en Arjan van Es was tevens als jurylid gevraagd voor een deskundige kijk om de diverse categorieën te beoordelen met 3 andere juryleden.                             BBQ Woonstad Jong

Donderdag 15 augustus werd er in opdracht van Woonstad Rotterdam een BBQ gehouden op het kantoor in Rotterdam Zuid.
Een bijeenkomst van Woonstad Jong vond daar plaats. Met een uitgebreide BBQ en onder het genot van een drankje werd het zeer gezellige bijeenkomst. Van Es Events was gevraagd om deze BBQ te organiseren en te faciliteren.                             Iftar 2013

Op Vrijdag 12 juli werd de 1001 Iftar 2013 gehouden aan de Beijerlandselaan.
In opdracht van Deelgemeente Feijenoord en Ondernemersstichting Winkelboulevard Zuid was van Es Events facilitair hierbij betrokken.

Voor ongeveer 300 bezoekers en 400 maaltijden werden er tenten geplaatst, een groot podium, containers voor het afval en natuurlijk de banken en tafels. Ook de kooktoestellen werden door van Es Events aangeleverd. Van 20.00 tot 22.00 uur was het voorprogramma en omstreeks 22.08 uur werd de Ramadan opengebroken.
Hierna konden de vele bezoekers gaan eten. Het was zeer geslaagde en druk bezochte gratis Iftar.                            

Jazz in Charlois 2013

In het weekend van 6 & 7 juli was er weer als vanouds het Jazz in Charlois, voorafgaand aan North Sea Jazz festival. Als vast onderdeel van North Sea Round Town was de Charloisse Kerksingel weer geheel omgetoverd tot een prachtige Jazz locatie. Met tal van artiesten en als hoofdact Joke Bruijs met trio Frits Landesbergen.
Van Es Events had de regie en productie. Het gehele weekend werd dit evenement zeer druk bezocht onder stralende weersomstandigheden.

Voor meer foto's kijk op de site van
Stichting Blommenfesteijn











                                            Ondernemersontbijt Rotterdam

Op woensdag 26 juni werd het Ondernemers Ontbijt Rotterdam gehouden bij De Wereld Op Zuid, een school aan de Schere in Rotterdam Zuidwijk.
Van Es Events was gevraagd om samen met de school dit ontbijt te organiseren. Het resultaat mocht er wezen. De sporthal was omgetoverd tot een heus restaurant voor 300 gasten waaronder de Burgemeester en Wethouders van Rotterdam.
De hal bij de ingang was ook ingericht voor een 1ste ontvangst met koffie of thee.
Vrijwilligers, leerkrachten, ouders werden perfect aangestuurd door oa. Niels Kooijman om van dit ontbijt een groot succes te maken.
Ook van Es Events heeft van diverse kanten complimenten ontvangen.



                            50 jarig bestaan Deelgemeente IJsselmonde

Op zaterdag 22 juni 2013 werd er aan de Kerstendijk een feest georganiseerd i.v.m. 50 jarig bestaan van DG IJsselmonde.
Van Es Events was door Colour My Event gevraagd om voor kramen op de braderie en attracties te zorgen. Helaas werkte het weer deze dag niet echt mee waardoor de belangstelling iets wat tegenviel. Het evenement was verder goed geslaagd.                             Golfdag
Advocatenkantoor v/d Herik & Verhulst


Op donderdag 20 juni vond weer de jaarlijkse golf dag plaats bij Golfbaan Rhoon. Traditie is dan ook dat Schrobbeler ter plaatse is ter promotie en glaasje uit te delen aan de belangstellende deelnemers.
Het was een zeer geslaagde bijeenkomst waarbij van Es Events Schrobbeler vertegenwoordigde                             Zuiderparkdagen 2013

In het weekend van 8 en 9 juni 2013 waren er weer de Zuiderparkdagen. Als vanouds weer gehouden in het Zuiderpark, in Rotterdam - Charlois.
Op deze sfeervolle locatie nabij De Molen en landhuis de Oliphant waren het weer twee succesvolle dagen. Met veel sport en spel, kinderattrakties en optredens van artiesten. Met rondom de braderie van circa 140 kramen was het weer een geslaagd familie evenement.

                            19e Blommenfesteijn

Afgelopen Koninginnedag werd het 19e Blommenfesteijn gehouden. De laatste Koninginnedag, welke georganiseerd door Stichting Blommenfesteijn en van Es Events, werd weer een groot succes.

Alle kramen (120 stuks) waren verhuurd, de kinderactiviteiten en attracties waren een groot succes. De kindervrijmarkt was geheel gevuld met enthousiaste kinderen.
Deze kregen van de RABOBANK nog een presentje aangeboden door ons. Het muziek programma was een groot feest met medewerking van o.a. Hans Somers, Judith Peters, Eydie & Companie, Jan en Astrid en natuurlijk DJANGO WAGNER.

Al met al een zeer geslaagd evenement, zie ook de bijgaande foto’s en nu op naar de 1e Koningsdag op zaterdag 26 april 2014. Ook dit wordt een feest, mede door ons jubileum : Het 20ste Blommenfesteijn.

                            CD Release Eydie & Company

Op vrijdag 15 maart vond een CD release plaats van de band Eydie & Company ,, You Need a Great Big Woman’’ bij de Heeren van Charlois.
Een zeer geslaagde en feestelijke avond welke door van Es Events was georganiseerd.
Ook de productie en verdere begeleiding van het tot stand brengen van de CD werd door van Es Events geregeld.Met dank aan Janco Versluis van ABC-bv, Heeren van Charlois en natuurlijk Eydie & Company.                             9e Charloisse kerstmarkt.

Op zaterdag 22 december werd de traditionele Charloisse kerstmarkt gehouden. Met ongeveer 70 kramen, diverse straatartiesten en muziek was dit evenement goed gevuld.
De vrijwilligers van Stichting Blommenfesteijn en van Es Events zorgde voor een sfeervolle verlichting en gezelligheid. De enige, maar langdurige wolk boven deze dag was de regen.
De gehele bleef het regen en dat was zonde. Leuke kramen met enthousiaste kraamhouders hielden de moet erin.
De straatartiesten zorgde voor vertier en de muziek deed de rest. Ook was het warm en gezellig in de Schrobbeler Apres Ski Tent.

Voor meer foto's:
www.stichtingblommenfesteijn.nl/kerstmarkt. Tot de volgende editie : zaterdag 21 december 2013.                             Onderwater Ontbijt Maastunnel

Woensdag 19 december mag in de analen van Charlois 550 worden bijgeschreven als een bijzondere dag. 160 vrijwilligers, Charloisers, ondernemers en toevallige passanten genoten van het allereerste onderwater kerst ontbijt ter wereld.
Van Es Events, CH550 en de vrijwilligers van de stichting Blommenfesteijn toverden de voetgangersbuis van de Maastunnel om in een heus 'goedemorgen Charlois restaurant'.
De media was met groot materieel uitgerukt om verslag te doen van deze voorlaatste manifestatatie in het kader van Charlois 550.

Er werd gegeten, gelachen, gepraat ja zelfs gezongen in de Maastunnel. En ze waren er allemaal. Van trambestuurder tot dagelijks bestuurder, van voedselbank tot Rabobank, van het meisje dat in 1942 als eerste door de tunnel liep tot het jochie van de Heijplaat van nu, van de weekmarkt tot de Nettomarkt en van ambtenaar tot politie. Onder de regie van Van Es Evenst weer project van klasse.                             Straatfeest december 2012

Op woensdag 12 december vond er in Rozenburg een Straat Kerstfeest plaats wat door bewoners en Opzoomer Mee werd ondersteund en geregeld.
Van Es Evenst was gevraagd om het totale facilitaire gedeelte te organiseren.
Muziek, tenten, verwarming en inrichting
en natuurlijk de koek en zopie.
Het was een zeer geslaagd evenement rondom de Kerstboom, ondanks het koude weer.                             Bonn en Mees Drijvende Bokken 125 jaar

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober 2012 vond in het zeer sfeervolle Wereldmuseum de receptie met 300 genodigen plaats.
Tijdens de feestavond op zaterdag was er een viergangen diner, 160 gasten hadden een smaakvol diner ter gelegenheid van het 125 jarige bestaan van Bonn en Mees Drijvende Bokken B.V.
Het werden 2 gedenkwaardige avonden die volgens een ieder meer dan geslaagd waren. Vrijdag de receptie met klanten, relaties en andere genodigden.
Mooie speeches en de presentatie van het jubileumboek met DVD waren op deze avond een van de hoogtepunten. Zaterdag stond in het teken van de gastheer, Peter Leenheer.

Ook weer met een diner en op deze avond vele optredens van vele artiesten zoals De Lakeien, De Dames Danzi, Hornpower, Eydie & Company en Wolter Kroes. Het werd het een spetterende avond. In opdracht van Bonn en Mees Drijvende Bokken B.V lag de gehele organisatie in handen van Van Es Events.                            

Personeelsfeest
Bonn & Mees drijvende bokken.


Op zaterdag 6 oktober 2012 was er feestdag voor het personeel van Bonn & Mees drijvende bokken i.v.m. het 125 jarig bestaan.

Het eerste gedeelte bestond uit een gezellig bezoek aan Diergaarde Blijdorp met een feestelijk en smakelijke lunch en natuurlijk een bezoek aan de dieren in dit ook ''oer-Rotterdamse'' bedrijf.
Hierna werd er een borrel aangeboden bij Ketelbinkie om vervolgens naar Kantine Walhalla te gaan voor de feestavond met uitgebreid diner.

Met een gevarieerd entertainment programma, waaronder een voorstelling van het succesvolle Rotterdams cabarettrio de Tunes en met een optreden van zanger Dirk Jan Deelen werd deze dag in stijl afgesloten.
Na afloop van deze geslaagde dag kreeg alle medewerkers een goodiebag met vele cadeau's.

Van Es Events was gevraagd voor de ondersteuning en levering materialen, goederen en entertainment.


                           

Fit Festival 2012

Op zaterdag 22 september, een dag die regenachtig begon maar in de loop van dag begon de zon te schijnen. Hospital 2 go, het Fit Festival 2012 was een groot succes mede dankzij het weer, de bezoekers (jong en oud) en iedereen van de organisatie die zijn steentje had bijgedragen. Vanaf 9.00 tot 17.00 uur konden mensen bij metrostation Slinge hun gezondheid laten checken.
Of het nu je ogen, hart of bloedsuiker was, iedereen kon ze ,,apk’’ laten keuren. Op het podium waren afwisselend van diverse workshops en optredens te genieten. Een zanger en brassband uit de buurt zorgden voor de nodige sfeer.
Aan het eind van de middag was ook nog de finish van de Karel de Stoute fietstour Brugge – Rotterdam Charlois. Dit was in het kader van Charlois 550. Bijgaand enige foto’s van dit succesvolle evenement.

                           

Jazz in Charlois

Op zaterdag 30 juni & zondag 1 juli 2012 was er weer het jaarlijkse Jazz in Charlois.
Als opwarmer voor het North Sea Jazzfestival in de Ahoy is Jazz in Charlois uitgegroeid tot een muziekfestival van formaat.
Organisatieburo Van Es Events verzorgde de organsatie tot in alle details naar tevredenheid van de opdrachtgever: Stichting Blommenfesteijn

                            Coen Moulijn Cup

Op zaterdag 16 juni 2012 vond de finaleplaats om Coen Moulijn Cup 2012 plaats in het kader van Charlois 550. Het terrein van DEHMusschen was deze dag het toneel van diverse kinderactiviteiten, muziek en natuurlijk de voetbalfinale tussen Transvalia en Spartaan’20.
De vele bezoekers en belangstellende hebben genoten van deze zonnige dag en de wedstrijd. Spartaan’20 werd de winnaar van dit toernooi tussen de voetbalteams binnen de DG Charlois.
Van Es Events was nauw betrokken bij de organisatie van deze dag.                        

   

Bijeenkomst Opzoomer Mee in Beverwaard

Op 12 juni 2012 werd er een bewonersavond gehouden in het kader van het Opzoomeren. Deze gezellige en nuttige bijeenkomst werd gehouden bij Honkbalvereniging Sparta Feijenoord. Er was een uitstekend 3 gangen menu verzorgt door een vrouwenclub uit IJsselmonde. De nieuwe plannen voor 2012 zagen er weer positief uit.
Totale organisatie: van Es Events

                       

   

Woonstad - opening nieuwbouw portiek

Op de Bas Jungeriustraat is dinsdag 12 juni 2012 het
vernieuwde portike feestelijk geopend.
Van Es Events verzorgde de gehele catering en aaankleding.

                                             

    Zuiderparkdagen 2012

Op de prachtige locatie in het park nabij de Kromme Zandweg werden weer de Zuiderparkdagen gehouden. 2 dagen in het teken van Charlois 550 en het Sophia Kinderziekenhuis. Na een aarzelend begin op de zaterdag waar het weer niet meewerkte, werd de zondag voor een ieder een groot succes. De vele activiteiten de plaatsvonden, kinderattracties,
de markt en het muziekprogramma werden allemaal vrolijk van het mooie zonnige weer.
T.O.S. organiseerde op de zaterdag ook nog activiteiten in het kader van het W.N.F.
                                             

    Plantjesmarkt 2012

Zaterdag 26 mei werd weer de jaarlijkse plantjesmarkt gehouden op Plein 1953 in Rotterdam Pendrecht.
Deelgemeente Charlois en Woonstad Rotterdam hadden aan van Es Events gevraagd dit evenement te begeleiden en voor de verdere aanvulling van muziek, kramen en kinderspelen zorg te dragen.
Mede door het schitterende weer werd het een groot succes.
Ook deze dag stond in het kader van Charlois 550.                                                   18e Blommenfesteijn

Op 30 april 2012 werd door Stichting Blommenfesteijn en van Es Events voor de 18e maal het Blommenfesteijn gehouden. Met prachtig weer werd dit evenement voor de 1e maal in het Karel de Stoute Park gehouden.
Het werd een groot succes. Met meer dan 130 kramen, een overvolle kindervrijmarkt, diverse kinderattracties en een programma dat garant stond voor spektakel kon het ook niet fout gaan.
Ook de komst van de Burgemeester van Rotterdam was zeer succesvol. Het aantal bezoekers overtrof elke verwachting, dit mede door een top optreden van Wolter Kroes.

Meer gegevens kijk op: stichtingblommenfesteijn.nl                                                   Marathon van Rotterdam 2012

Op zondag 15 april 2012 vond weer de Marathon van Rotterdam plaats. Van Es Events was door WOONSTAD ROTTERDAM gevraagd om een gezellig meeting point te maken voor klanten en personeel. Veel gezonde drankjes, vers fruit, smooty’s en hapjes zorgde dat de stemming
er goed in zat.
Dit mede door de gezellige dweilband die zeer sfeer verhogend werkte. Ondanks de harde wind was het een geslaagde bijeenkomst.                                               Opening Charlois 550 jaar

Op vrijdag 13 2012 april werd er met de Mars der Stoutmoedige en Concert on the Parc op het Karel de Stoute Plein het jubileumjaar charlois 550 jaar geopend. Overdag waren er meer dan 2500 kinderen en belangstellende aanwezig om te genieten van circus, muziek, clowns en nog veel meer. In de avond was er voor oudere jeugd een goed muziekprogramma samengesteld. De aankleding was voor deze gelegenheid middeleeuws. Van Es Events verzorgde een stuk facilitaire ondersteuning en op verzoek de coordinatie op het plein. Het was een zeer geslaagde opening van Charlois 550.

                                                                          Opening Fototentoonstelling,

en uitreiking nieuw fotoboek. Aan de Beijerlandselaan 40-42 was het feest op 10 maart 2012. Het was het begin van een fototentoonstelling en uitreiking van de eerste uitgave van een nieuw fotoboek welke door Tinus en Bep de Does was samengesteld. Het was alweer het 38ste boek wat door dit echtpaar werd uitgegeven.

Thema was nu Winkelboulevard Zuid in de 20ste eeuw. Onder enorme belangstelling en een optreden van het Groot Rotterdamse Koor werd het een groot succes. Van Es Events was door bureau Perron 14 gevraagd voor facilitaire ondersteuning en voor de inrichting van het pand voor deze tentoonstelling.                                                                                         Kerstmarkt Charlois 2011

In opdracht en samenwerking met Stichting Blommenfesteijn is er in december 2011 voor de 8ste keer een kerstmarkt georganiseerd.                                                   Benefietgala Scholen voor Scholen
20 oktober 2011


Met een indrukwekkend benefietgala werd de door
St.KSH Kinderhulp georganiseerde project Scholen voor Scholen afgesloten. Van Es Events was bij de gehele organisatie betrokken en dan vooral m.b.t. de aankleding, geluid, verlichting en vele facilitaire voorzieningen. Het gala vond plaats in ''De Wereld op Zuid'' in Rotterdam Zuidwijk. Presentator Jan Dirk Stouten maakte er een prachtige avond van met o.a. ook een zeer sfeervol en top optreden van zangeres Do en haar band. Mede hierdoor kon er aan het eind van de avond maar liefst € 31250,00 worden gedoneerd aan ACNS Projecthulp in Sri Lanka                                                                                         3 september 2011

Viering van het 30 jarig bestaan van de Stichting Recreatie Joost van Beekflats. Deze stichting beheert de recreatieruimte aan de Grienderwaard en Leijerwaard in Rotterdam IJsselmonde.
Op 3september een feestdag georganiseerd door VAN ES EVENTS met een gezellig middag- en avondprogramma. Veel muziek, tafelgoochelaar, heerlijke poffertjes en vele optredens van artiesten zorgde voor een zeer succesvolle feestdag.                                                   Wielerronde en braderie Vreewijk 2011

Zondag 11 september was de traditionele Wielerronde van Vreewijk met de braderie rondom de Groenezoom. Van Es Events faciliteerde dit evenement en verzorgde het marktgedeelte.                                                   2011 Woonstad Rotterdam

In opdracht van Woonstad Rotterdam zijn er in 2011 diverse buurtbijeenkomsten georganiseerd voor informatie aan de bewoners. I.v.m. beter bereik was er voor gekozen om deze informatie te geven op locatie. Wij verzorgde het facilitaire gedeelte met o.a. tenten, koffie-thee, hapje en muzikale ondersteuning. Een zeer geslaagd concept                                                   Jazz in Charlois 2011

.Elk jaar weer een groot succes. Ook dit jaar weer in het eerste weekend van Juli de warmloper voor North Sea Jazz. Met een spectaculair en gevarieerd muziekprogramma één van de grotere buiten Jazz podia van Rotterdam. Met de medewerking van Stichting Blommenfesteijn is dit elk jaar een geslaagd muziekfeest.                                                   Ondernemerstafel deelgemeente Charlois

Voor de Deelgemeente Charlois het jaarlijkse netwerkevenement georganiseerd met een kleine informatiemarkt.                                                   Zuiderparkdagen 2011

Het grootste twee-daagse evenement op de linker maasoever in het Zuiderpark. Al jaar en dag een vast gegeven in het eerste weekend van Juni. Dit jaar voor het eerst op het geheel vernieuwde evenemententerrein. Dit groots familiefeest wordt in opdracht van de Deelgemeente Charlois gehouden                                                   Koninginnedag 2011

Al meer dan 15 jaar de drijvende kracht achter het Koninginnedagfeest in Charlois. Van Es Events verzorgt dit oranjefeest, met een bezoekersaantal van ca. 10.000 personen, tot een waar spektakel.
Elk jaar weer een topper voor Rotterdam e.o.
Ook dit feest is een co-productie met Stichting Blommenfesteijn.                                                   Roadshows Opzoomer Mee 2011

In maart/april werden op diverse locatie in Rotterdam 22 roadshows georganiseerd door bureau Opzoomer Mee. Van Es Events heeft hiervoor de productie uitgevoerd.                                                 Bovenstaande opsomming is zomaar een greep uit de opdrachten door Van Es Events georganiseerd en uitgevoerd.