Artiesten                    
                                 
    Van Es Events heeft een aanbod van artiesten voor invulling van elk denkbaar feest en/of evenement    
                                 
    Judith Peters

Al vele jaren een begrip in het artiesten circuit. Een optreden van Judith is garantie voor gezelligheid en een top optreden
     
                                 
    La Charanga Central

La Charanga Central speelt de Cubaanse muziekstijl Charanga waarvan de dans- en muziekgenres chachachá en danzón de voornaamste ingrediënten zijn.
De muziek is ontstaan door een samengaan van Europese klassieke muziek en Afrikaanse ritmes.
Deze mix wordt perfect vertegenwoordigd door de bandleden, van wie sommigen een klassieke achtergrond hebben en anderen juist hun roots in de latin- of jazzmuziek.
 
                                 
    Hans Somers

De zanger, presentator en liedjesschrijver HANS SOMERS is al vele jaren een begrip in het Rotterdamse. Al meer dan 25 jaar verzorgt hij gezellige optredens met de voorkeur voor het Nederlandstalig. Hij kenmerkt zijn optredens vooral met de vele Rotterdamse liedjes die tijdens zijn optredens ten gehore brengt. Hij is ook bekend van het ,,Rondje Rotterdam’’. Er zijn reeds diverse CD’ s van hem uitgekomen.
     
                                 
    Eydie & Company

E & C bestaat uit muzikanten die in het verleden in andere formaties met elkaar gespeeld hebben en een hechte vriendschap met elkaar onderhouden, waarvan sommige meer dan 40 jaar en een internationale muzikale ON STAGE en studio ervaring met elkaar hebben. Een jaar geleden hebben de E & C Leden besloten als oude maatjes, weer eens gezamenlijk muziek te gaan maken, en niet geheel onverdienstelijk. Eydie & Company werkt nu met groot succes in den lande
   
                                 
                                 
    Wim Dalmee

Ik ben een allround zanger / entertainer. Mijn repertoire bestaat uit meer dan 800 nummers. Het is een mix van vele bekende artiesten en genre's. Zowel engels, als nederlandstalig. Van Sinatra tot Robbie Williams en van Tom Jones tot Marco Borsato. Van een wals tot disco, kortom een repertoire voor alle leeftijden.
     
                                 
    Marc Benz

Al 25 jaar de allround zanger van Nederland.
Marc benz heeft een zeer breed repertoire met zowel Engels-als Nederlandstalige nummers. Een optreden van Marc Benz staat garant voor een muzikaal feest.
     
                                 
    Kinderentertainment

Vaak zullen spelactiviteiten worden afgewisseld met creatieve activiteiten. Ook hier zal van Es Events in overleg met u op zoek gaan naar die activiteiten die het beste bij u passen en leuk en uitdagend zijn voor de kinderen. Natuurlijk kijken we hierbij ook naar de ruimte die wij tot onze beschikking hebben en de duur van het evenement.
     
                                 
    Drive Inn shows / geluidsverzorging

Wie kent ze niet de grote hits uit de jaren 70 waarin de disco fever over de hele wereld ging met nummers van de Bee Gees, Tramps, Tavares, en vele andere. Met deze muziekshow haalt u deze tijd weer in huis met keuze uit verschillende samenstellingen.
Ook verzorgen wij het geluid voor presentaties en
ondersteuning bij vergaderingen en bijeenkomsten.
     
                                 
    Belinda

Belinda is een allround zangeres en een prima entertainer op bruiloften, feesten en partijen.
Bij ieder optreden wordt zij begeleid door een professionele geluidstechnicus en een passende lichtshow. Hierdoor kan uw feest al niet meer stuk. De optredens van Belinda duren ongeveer 25 minuten per set. Tussen de sets door wordt er leuke muziek gedraaid. Dit gaat in overleg met de organisatie.
     
                                 
    Duo Free Lance

Wij zingen alle nummers tweestemmig, en sommige solo Met een prima compacte geluidsset (DYNACORD) dat zelfs in het kleinste horecazaak inzetbaar is! Wij hebben een avondvullend
programma, waarbij we rekening houden met uw publiek: Lekker op de achtergrond, zodat uw gasten gezellig kunnen bijpraten. Repertoire? Heerlijke muziek uit de 50’60’70’en 80’er jaren..
     
                                 
    Goochelaar of tafel-entertainment

Door onze jarenlange ervaring op entertainmentgebied kunt u er op rekenen dat de professionele uitvoering van uw evenement, groot of klein, een groot succes zal worden. Wij hebben in principe alles in huis om aan al uw wensen te voldoen. Uw medewerkers, genodigden of beursbezoekers zullen een fijne herinnering aan uw evenement bewaren. Deze professionele acteurs maken u feest compleet.
   
                                 
    Soul Angels

Wij zijn de Soul Angels, twee gezellige tantes. wij doen gezellige en leuk acts zoals de 70 / 80 jaren en de grote The Supremes Medley.
Een optreden van 30 minuten of gehele avond feest, het kan allemaal.
     
                                 
    Andrea Hazes

Look a like van Andre Hazes, Leuke en unieke performance. Bekend van vele TV uitzendingen.